Pressemelding -

Det damer oppnår på 15 minutter tar 3 år i næringslivet!

Uttalelsen kommer fra vår mindfullness coach Mette Slinning på vårt weekendarrangement avholdt for over hundre damer forrige helg. Slinning var tidligere leder og head hunter i næringslivet og kan med hånden på hjertet virkelig bekrefte oppnåelsen av endringsprosesser hos damer kontra næringslivet - hvor hun oftest jobbet med menn.

Ja, vi vil ha mer glede i sjela og vi kan gjøre noe med det - om vi vil. Og vi kvinner vil! Det er unike energier som skapes når vi går inn for et mer kjærlighetsfylt liv. Dette får store ringvirkninger for oss kvinner selv, først og fremst, men også for alle dem som er i vår umiddelbare nærhet. Familie, nære relasjoner og arbeidsplass mår bedre når kvinnen er fornøyd - det kan alle skrive under på. Men hvordan bli det? Vi klarer ikke alltid dette selv å se det og finne lykkeveien inn til hjerta. Svaret er i fellesskap med andre og under god veiledning.

Charlotte Ehde-Eliassen var nettopp på studietur i Benin i Afrika og ble invitert inn på et møte med landets president Patrice Talon. Vår reisefilosofi ble presentert og viktigheten av å reise kvinner i egne grupper og møte andre lokale kvinner med innhold av interessante ferieopplevelser. Charlotte avsluttet med ordtaket happy wife = happy life, president og alle ministrer lo meget godt! Tydeligvis noe som gjelder i hele verden - viktigheten av at kvinner får realisert seg selv som igjen gjør hverdagen mye bedre for alle i hennes nærhet.

Hva er det vi vil oppnå? Mange av våre deltager bekrefter at de ønsker mer ro i kroppen - vi blir påvirket av all sosiale media og annen media og mange negativt ladede ord; må, skal, bør. Det siste ordet må slettes fra vårt vokabular - det er noe av det mest negative vi kan fortelle oss selv og andre. Endre det til vil eller kan og du får et helt annet uttrykk. Det er så lett å si at eks "jeg bør besøke svigermor" da er du liksom unnskyldt fordi du sier at du egentlig bør det men.. - hvis du endrer det til: Hvis jeg virkelig vil så kan jeg besøke svigermor. Så er mitt spørsmål - vil du?? En ahaopplevelse for mange. Prøv det!

Vi i Jomfrureiser brenner for å dele med oss av indre glede og styrke til andre kvinner - vi fortjener det så inderlig. Enda mer engasjerte blir vi når vi lærer at over 60% av alle kvinner over 60 år lever singel. Det er viktig med fokus på fellesskap i hverdagen! 

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • glede
  • happy
  • trening
  • kjærlighet
  • energier
  • jentetur
  • mindfullness
  • fellesskap

Mer enn 25 års erfaring på å arrangere gruppe- og temareiser for jenter. Våre tema på reisen er: Trening, yoga, mindfullnes, vandring, sykkel, weekend og kultur. Velg mellom 123 reiser i 2019!

Kontakter

Charlotte Ehde Eliassen

Pressekontakt Engasjert eier 95077969 Viljareiser