Pressemelding -

Fjern aske uten søl og tilskitning

Med Kärchers askesuger AD 3.200 har du en perfekt hjelper for rengjøring av ildsted som peis, vedovn, badstuovn, grill etc. enten det er hjemme eller på hytta. En sikker og meget praktisk løsning både hjemme og på hytta hvor peis og vedovn ofte er i bruk på høsten og vinteren.

Vi skriver straks oktober, høstferien står for dør, og sommeren er dessverre over for denne gang. Med dette er også grillsesongen forbi, og lange lyse utekvelder er allerede erstattet med vedfyring og peiskos i høstmørket. De fleste kan være enige om at grilling og fyr i peisen er hyggelige aktiviteter som hører sesongene til, men fjerning av den gjenværende asken etterpå derimot, blir ofte en kjedelig og tungvinn oppgave som utsettes. Rengjøring av ildsted kan være upraktisk, og blir ofte gjort med kost og feiebrett. Dette fører som regel til skitne hender og både grisete ildsted og gulv. Kärchers askesuger løser dette problemet for deg.

Fjerning av askerester har aldri vært enklere enn med Kärcher Askesuger AD 3.200! Maskinen har 17 L beholder og sugeslange i metall og forkrommede inntaksrør av høy kvalitet. Dette gir maksimal sikkerhet for oppsugning av aske. En meget praktisk løsning både hjemme og på hytta hvor peis og vedovn ofte er i bruk på høsten og vinteren. Et unikt innovativt filtersystem bestående av et flatefilter og et grovsmussfilter sørger for at maskinen håndterer store mengder aske. Med skråmunnstykket er det lett å komme til i hjørner og steder som er vanskelige å nå, som f.eks. spjeld. Har du badstue eller kullgrill er dette en perfekt løsning også her. AD 3.200 er en fullverdig støvsuger som også kan brukes til normal rengjøring. Har du behov for oppsuging av grovere smuss og væske, har Kärcher et stort utvalg av grovstøvsugere perfekte til dette formålet.

Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • askesuger
  • grovstøvsuger
  • støvsuger
  • renhold
  • rengjøring
  • kärcher
  • innovasjon

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Våre viktigste produktgrupper er høytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge på våre hjemmsider.