Pressemelding -

Kärcher åpner ny konseptbutikk med bilvaskeanlegg i Bergen

Bergen, mars 2014 – Kärcher er i en fase med sterk vekst, og vi ønsker å fortsette arbeidet med å bygge opp markedsandeler innenfor alle våre målgrupper. Derfor skal det nå åpnes et nytt konseptsenter på Kokstad i Bergen. I dag har Kärcher egne sentre i Oslo og Trondheim, og KC Bergen vil bli den tredje egeneide butikken i Norge.

I likhet med senteret i Trondheim vil Kärcher Center Bergen være en fullverdig konseptbutikk, med både salgs- og serviceavdeling, og bilvaskeanlegg. Kärcher Center Bergen vil få butikk, serviceverksted, og 5 vaskeplasser for bil hvorav 3 stk utendørs selvvaskeanlegg, 1 stk innendørs selvvaskeanlegg og 1 stk automatisk bilvaskemaskin for person- og varebil. I tillegg vil det bli utvendig støvsugerplass for rengjøring av bil. Butikken får i likhet med våre sentre i Oslo og Trondheim et stort utvalg av gulvvaskemaskiner, høytrykksvaskere, våt- og tørrsugere, feiemaskiner, vanningsutstyr, dampvaskere og tilbehør til både profesjonelt renhold og privat forbruk. Kärcher Center Bergen kan også tilby utleie av tepperenser.

Ansvarlig for Kärcher Center Bergen er Michal Sørensen, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Både han og prosjektleder for våre Kärcher Centre, Tom Dahl, ser frem til å kunne gi Kärchers kunder i Bergen et fullverdig utvalg av Kärchers produkter og tjenester. Alle våre kunder skal få god og rask hjelp med både service på sine produkter og nye kjøp. «Endelig kan vi tilby våre kunder i Bergen og omegn større vareutvalg, bedre og raskere service», sier Sørensen. Med større vareutvalg gir vi også kunden mulighet til å oppdage nye og for dem kanskje ukjente rengjøringsløsninger. Sørensen har jobbet som distriktssjef for profesjonelle rengjøringsløsninger i 9 år i Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane. Han vil fortsette som distriktssjef for Hordaland og Sogn og Fjordane ved siden av å være daglig leder for KC Bergen.

Vår målsetting er at Kärcher Center Bergen skal tjene både våre direktekunder og forhandlere. I tillegg til å tilby komplett produktsortiment og fullkomne servicetjenester på alle produkter, vil senteret være et ressurspunkt for opplæring og produktrådgivning. Opprettelsen av Kärcher Center Bergen er en stor fordel for våre eksisterende forhandlere i området. Disse kan benytte konseptbutikken som en ressurs slik som våre forhandlere i Oslo og Trondheim benytter konseptbutikkene i disse byene sier Dahl.

Åpningsdato for Kärcher Center Bergens butikk og serviceverksted vil være tirsdag 1.april. Bilvaskeanlegget vil være i drift fra og med 16.mai, slik at du kan komme hit å få ren bil til 17.mai! Dette blir også den offisielle åpningsdatoen. Da skal senteret være 100 % ferdig, og det vil bli mange gode tilbud på både profesjonelle produkter og produkter for hjem og hage.

Det finnes i dag over 475 Kärcher-sentre i verden hvor over 70 % av disse er driftet og eid av frittstående forhandlere. Sentrene i Bergen, Oslo og Trondheim eies og drives av Kärcher AS. Kärcher Center Oslo hadde nyåpning i oktober, og var den første fullverdige konseptbutikken i Norge. Kärcher Center Trondheim ble det første Kärcher Centeret i verden med både automatvask og selvvaskeanlegg i tillegg til verksted og butikk! Nå følger vi altså opp med Kärcher Center Bergen, som vil tilby tilsvarende produkter og tjenester til våre kunder her.


Emner

  • Jordbruk, landbruk, fiskeri

Kategorier

  • åpning
  • butikk
  • bergen
  • bilvaskesystemer
  • bilvask
  • butikkåpning
  • kärcher
  • innovasjon

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Våre viktigste produktgrupper er høytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge på våre hjemmsider.

Relatert innhold