Pressemelding -

Vårklar bil med Kärcher Chassis Cleaner! Fjern skitt og veisalt under bilen!

For bileiere i Norge er veisalting ofte en stor utfordring. Veisalt fester seg til bilens understell, bidrar til korrosjon og forkorter bilens levetid. Hittil har rengjøring i vaskehall eller bruk av høytrykkstilbehør med annet formål vært løsningen for mange. Men nå har Kärcher kommet med en enkel og effektiv løsning for de som selv ønsker å fjerne veisalt og annen skitt fra bilens understell.

Kärcher Chassis Cleaner er et ypperlig redskap for pleie og vedlikehold av bilens understell. Chassisvaskeren festes til høytrykkspistolen og føres innunder bilen. Hjul sørger for stabilitet og enkel håndtering, og fleksibelt håndtak gjør den lett å skyve frem og trekke tilbake. Høyden kan justeres fra 11 til 38 cm og sørger for at chassisvaskeren passer de aller fleste kjøretøy. Roterende høytrykksdyser rengjør et større område. Kärcher Chassis Cleaner er kompatibelt med alle våre høytrykksvaskere i seriene K2 til K7. Produktet er allerede i salg hos utvalgte forhandlere.

Produktet leveres med separat skumdyse for påføring av chassisvoks. Påføring av chassisvoks etter endt vask forsegler, beskyttelser, og forebygger korrosjon uten å tette. Voksen legger seg også i områder som er vanskelige å nå. Det er meget enkelt å skifte mellom skumdysen og selve chassisvaskeren.

Ikke alle ønsker å benytte vaskehaller som både kan skade lakk og gi varierende vaskeresultat. Mange «gjør-det-selv» løsninger tar lang tid, er mindre effektive og gir varierende vaskeresultat. I tillegg må man ofte jobbe i ukomfortable arbeidsposisjoner for å komme ordentlig til. Kärcher Chassis Cleaner sørger for skånsom, rask og grundig rengjøring av bilens understell, samtidig som du unngår uheldige arbeidsstillinger.


Related links

Emner

  • Vitenskap, teknikk

Kategorier

  • rengjøring
  • høytrykksvasker
  • bil
  • bilpleie
  • innovasjon
  • kärcher
  • høytrykksspyler

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og har et bredt sortiment av maskiner og løsninger både for profesjonelt renhold og private brukere.