Blogginnlegg -

Frokostshopping med Newbie, av Silje Pedersen

Min kjærlighet for Newbie begynte lenge før jeg begynte å jobbe med KappAhl eller fikk Ella Victoria. Jeg husker så godt at jeg kjøpte masse gaver her til venninner som fikk barn før meg. Ikke bare synes jeg de har de fineste mønstrene og design, alle klærne er i 100 % økologisk bomull, kun det beste til de aller minste.

Butikken har vært åpen rundt et år og la meg si at det er en litt anderledes opplevelse å gå inn der enn å shoppe Newbie i de vanlige KappAhl-butikkene. I Newbie-butikkene har de skapt et eget lite univers som er perfekt for foreldre i permisjon, deg som er på jakt etter en gave eller bare har lyst til å la deg inspirere.

Sissel Skaugen fra KappAhl fortalte litt om butikken og viste frem kolleksjoner, mens jeg intervjuet Fredrika Klaren fra Sverige om gjenbruk og holdbarhet, som er hennes spesialfelt. For er det en ting KappAhl er gode på, så er det nettopp dette. Newbie er designet med både tanke på gjenbruk og holdbarhet. Mange av plaggene er unisex og kan brukes om hverandre. Er det søsken som skal arve er dette gull.

Related links

Kontakter

Sissel Skaugen

Pressekontakt Motepresseansvarlig Norge PR/Motepresse/sosiale medier +47 94856260