Pressemelding -

Sterk start for julehandelen på nett!

Norges største nettbutikk Komplett.no opplever kraftig omsetningsvekst. I november i år økte omsetningen med 28,7 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

- Nå ser vi for alvor at nordmenn handler julegaver på nett, og at den hektiske førjulsperioden gjør det tidsbesparende å gjøre innkjøpene fra sofakroken, sier kommersiell direktør i Komplett.no, Anton Hagberg.

I november økte omsetningen for Komplett.no med 45,6 millioner kroner til 204,1 millioner, noe som er en vekst på 28,7 prosent sammenlignet med samme måned i 2013.

- Elektronikk er den største og mest modne kategorien for netthandel i Norge. Vi ser nå at flere nye produktkategorier, som hvitevarer og sportsutstyr selger stadig mer, sier Hagberg.

Komplett.no advarer mot panikkhandel lille julaften. Likevel er det slik at folk som bor i de store byene og bestiller varene 22. desember garantert kan hente dem på et av Komplett.no sine Pick-up-Points lille juleaften.

- Vi synes Posten er for forsiktig når de sier at fristen for å være garantert å få varen hjem til jul er 16. desember. Så lenge du ikke bor i grisgrendte strøk får du varene før jul om du bestiller fredag 19. desember, og kan du hente på et Pick-up-Point er fristen 22. desember, sier Hagberg.

Emner

  • Data, telekom, IT

Kategorier

  • anton hagberg
  • netthandel
  • komplett.no
  • julehandel

Om Komplett Group

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 14 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2013 en samlet omsetning på 5,2 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 600 ansatte. Les mer på Komplettgroup.com