Pressemelding -

KONE lanserer fremtidens heisløsning!

KONE introduserer sin nye volumheis, en helt ny generasjon av den tidligere revolusjonerende maskinromsløse KONE MonoSpace®, og regner med de vil sette standard for hele bransjen. Den nye MonoSpace® 500/700 serien skal dekke 60 prosent av KONEs heisutvalg, og vil gradvis erstatte selskapets volumheistilbud over hele verden.  

– De nye volumheisene er kjernen i vårt produkttilbud og vil derfor få stor innvirkning på virksomheten vår. Produktene vil representere en vesentlig del av KONEs heisleveranser i de kommende årene, sier Knut Hovind, Administrerende direktør i KONE AS.

Det nye heisproduktet vil være tilgjengelige for salg i Norge fra midten av september 2012. Porteføljen omfatter den maskinromsløse KONE MonoSpace® 500/700 for de globale markedene. 

De mest energieffektive

KONE er en pioner innen utvikling av miljøeffektive løsninger i bransjen. De nye KONE MonoSpace-heisene er opptil 35 prosent mer energieffektive enn KONEs tidligere bransjeledende heisplattform. Forbedringene skyldes et svært effektivt drivsystem, og oppgraderte standby-løsninger.

– Kunder i bygg- og eiendomsbransjen stiller store krav når det gjelder energieffektivitet og miljøsertifiseringer som LEED og BREEAM. Med våre løsninger kan bygningers CO2-fotavtrykk kuttes enda mer, sier Anders Andraa, Salgssjef hos KONE AS.

Som det første heisselskapet i verden har KONEs volumprodukter oppnådd energimerking i A-klassen i henhold til VDI 4707-standarden, selve målestokken for energieffektive heiser.

Førsteklasses kjørekomfort

Den fornyede KONE EcoDisc-heismaskinen suppleres med et bredt utvalg av oppgraderinger som er konstruert for å levere bransjeledende kjørekomfort: et nytt motorkontrollsystem, et fornyet bremsesystem, et videreutviklet heisesystem og en forbedret kupékonstruksjon.

– Dette betyr at støynivået, både i og utenfor heiskupeen, er så lavt som mulig, at kjøreturen er jevn uten vibrasjoner, og med presis stoppnøyaktighet. Kjørekomfort er viktig, og vår visjon er å levere den beste brukeropplevelsen, tilføyer Andraa.

En annen forbedring er gjennomføringen av en omfattende test av kjørekomforten, som nå utføres på alle KONE-heiser før overlevering. Dette er en unik tjeneste i heisbransjen.

Prisvinnende design

Kupéinnredningene er forbedret med trendy farger, materialer og unike mønstre, som skaper en sofistikert atmosfære og gir en bedre brukeropplevelse. Den nye KONE Design Collection tilbyr regionalt over 50 kupéinnredninger, som er utviklet av profesjonelle designere for både nye byggeprosjekter og moderniseringsprosjekter. Det omfattende utvalget av tak, veggmaterialer, gulv, håndlister, speil og annet tilbehør gir så mange visuelle kombinasjonsmuligheter at det er mulig å skape sin egen skreddersydde design. Heisgiganten er tildelt fire internasjonale red dot-designpriser for sine nye designløsninger.  

For nærmere opplysninger kontakt Adm. dir. Knut Hovind eller Salgssjef Anders Andraa på tlf. 05663, eller besøk våre hjemmesider http://www.kone.no/heiser

KONE Norge flytter i 2013 til Miljøhuset GK på Ryen, et av Norges mest moderne og energieffektive bygg med passivhusstandard og energimerking A.

Emner

  • Bygg, eiendom

Kategorier

  • heiser
  • heis
  • kone
  • monospace
  • miljøvennlig
  • energibesparelse
  • heisdesign
  • energieffektiv
  • plassbesparende

KONE har i et århundre tilstrebet å imøtekomme kundenes behov og leverer bransjeledende heiser, rulletrapper og rullebånd samt nyskapende løsninger for modernisering og vedlikehold.

Vår forpliktelse overfor kunder vises i alle KONEs løsninger for heiser, rulletrapper og rullebånd. Dette gjør oss til en pålitelig partner i løpet av hele bygningens livssyklus. Vi utfordrer konvensjonelle kunnskaper i heis- og rulletrappbransjen.

Kontakter

Suzanne Derrick

Pressekontakt Marketing Specialist Nordics +4790954443

Emmi Tillan

Pressekontakt Communications Manager Nordics PR & Kommunikasjon +358407010102

Relatert innhold