Pressemelding -

KONE utpekt igjen som et av verdens mest innovative selskaper av Forbes

KONE, en verdensleder i heis- og rulletrappbransjen, er igjen rangert som en av verdens mest innovative selskaper av forretningsmagasinet Forbes. Dette er den 8. årlige listen i sitt slag, noe som er et tegn på kreativ forandring og innovasjon. I år ble KONE rangert som nr. 59 og er dermed det 7. mest innovative selskapet i Europa. KONE er også det eneste heis- og rulletrappselskapet på listen.

"Vi er stolte over at Forbes har anerkjent oss for vår tilnærming til innovasjon. Hos KONE gir teknologiske forandringer og skiftende kundeforventninger oss gode muligheter til å skape verdier for kundene våre på nye måter og å skille oss fra konkurrentene,” sier Erik Johnson, administrerende direktør i KONE Norge. “Vi ser også at urbaniseringen fortsatt skaper nye behov for bygninger og infrastruktur, og jeg er spent på potensialet som ligger foran oss, for fortsatt å skape nye opplevelser sammen med kundene våre.”

KONEs nyeste innovasjoner omfatter blant annet KONE 24/7 Connected Services, som benytter banebrytende teknologi til å gjøre servicetjenestene for heiser og rulletrapper sikrere, mer oversiktlige og mer forutsigbare ved å forutse feil før de oppstår, og overvåke anlegget i sanntid. Tidligere i år lanserte KONE også en ny, digital plattform, som skal utvikle integrerte og skreddersydde løsninger for kundene og forandre personflyten i bygninger og storbyer. Selskapets innovative KONE UltraRope®-heisteknologi fjerner ulempene med de mye tyngre, tradisjonelle stålvaierne og gjør det mulig for heiser å betjene høyder på opptil 1000 meter.

Rangeringen i Forbes er basert på et mål som kalles ”Innovation Premium": forskjellen mellom et selskaps markedskapitalisering og dets nåværende nettoverdi av kontantstrømmer fra eksisterende virksomheter. Den komplette listen over verdens mest innovative selskaper finner du på Forbes' hjemmeside.

Ønsker du ytterligere informasjon, kontakt:

Erik Johnson, administrerende direktør i KONE AS, erik.johnson@kone.com, tlf. 909 22 909.

Emner

  • Bygg, eiendom

Kategorier

  • design
  • heis
  • rulletrapper
  • ultrarope
  • monospace
  • miljøeffektivitet
  • innovasjon
  • kone
  • leverandør
  • heiser

Selskapet har i et århundre tilstrebet å imøtekomme kundenes behov og leverer bransjeledende heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske dører samt nyskapende løsninger for modernisering og vedlikehold.

Vår forpliktelse overfor kunder vises i alle KONEs løsninger for heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske dører. Dette gjør oss til en pålitelig partner i løpet av hele bygningens livssyklus. Vi utfordrer konvensjonelle kunnskaper i heis- og rulletrappbransjen.

Kontakter

Suzanne Derrick

Pressekontakt Marketing Specialist Nordics +4790954443

Emmi Tillan

Pressekontakt Communications Manager Nordics PR & Kommunikasjon +358407010102

Relatert innhold