Gå videre til innhold
LG INNLEDER TV-ÅRET 2015 MED NYE UF950V – ÅRETS BESTE 4K-LCD MED FANTASTISK FARGEGJENGIVELSE

Pressemelding -

LG INNLEDER TV-ÅRET 2015 MED NYE UF950V – ÅRETS BESTE 4K-LCD MED FANTASTISK FARGEGJENGIVELSE

Nå kommer de første modellene i årets TV-rekke fra LG til Norge. Blant annet lanseres ColorPrime-modellen, UF950V, som imponerte under CES med sin fantastiske fargegjengivelse og slanke profil på bare 8,5 mm

Oslo, 26. mars, 2015 – Etter at LG Electronics i januar avduket årets TVer under CES i Las Vegas, blir de første modellene nå tilgjengelig i Norge. Først ut av butikken er flaggskipet i ultra HD 4K-LCD, LG UF950V, i 55 og 65 tommer. Modellen er en del av LGs ColorPrime-serie med førsteklasses TV-apparater og har, med sin 4K-oppløsning og LGs Wide Colour Gamut-teknologi, bildekvalitet og fargegjengivelse utover det som er vanlig for en LCD-TV.

Samtidig vil også ultra HD 4K-modellen UF850V, i størrelsene 49, 55, 60 og 65, tommer lanseres. Denne modellen forventes å være en av LGs storselgere innen segmentet 4K LCD. Kort tid etter følger full HD-modellene LF630 og LF540. Til sammen vil disse fire modellene være de første fra LGs 2015-serie. De forventes å komme på markedet i mars/april. Deretter vil LG lansere ytterligere 20 forskjellige TV-modeller gradvis i løpet av året, blant annet LG anerkjente og prisbelønte 4K OLED-TV.

– Årets TV-tilbud fra LG er svært spennende med alt fra standard LCD-modeller med full HD, til over 20 modeller med Ultra HD-oppløsning. Nå begynner vi 2015 med en av årets store flaggskip – den fantastisk ColorPrime-modellen UF950V med 4K og Wide Color Gamut. Det er en toppmodell som følges opp med blant annet vår svært så ettertraktede 4K OLED senere i år, sier Erik Åhsgren, nordisk produktspesialist innenfor Home Entertainment i LG Electronics.

Den første modellen i ColorPrime-serien gir fantastiske farger
LG UF950V kommer med LGs Wide Colour Gamut-teknologi, noe som er en forbedring på LCD-teknologien som gjennom å utvide fargerommet resulterer i forbedret fargegjengivelse. Sammen med ultra HD 4K-oppløsning, 4:2 surroundlyd fra Harman/Kardon og et elegant design, skaper det en seeropplevelse i verdensklasse. Legg deretter til den oppdaterte versjonen av LGs prisbelønte Smart-TV-system, webOS, og du har den optimale premium-TVen for alle mulige situasjoner.

Superslankt design og utrolig lyd
Til og med designet på LG UF950V er forskjellig fra andre TVer. Den er bare 8,5 millimeter tynn, og kommer med en elegant Auditorium-fot. I tillegg til å bidra til et flott utseende, fungerer denne foten som lydreflektor som forbedrer lydkvaliteten når du for eksempel ser på film eller spiller dataspill. Lydsystemet med 60-watts høyttalere, fra Harman/Kardon, støttes av LGs Smart Sound som automatisk velger lydinnstillingene for en optimal TV-opplevelse.

Alle detaljene om årets line-up fra LG *
LG lanserer i 2015 over 25 ulike TV-modeller som deles inn i modellserier fra 4 til 9. Forskjellen mellom de forskjellige seriene er som følger:

9-serien er de absolutte toppmodellene, enten OLED eller LCD-skjerm, med 4K og ColorPrime-teknologi. De har lyd sertifisert av Harman/Kardon, SmartTV og 3D. Størrelser mellom 55-65 tommer for LCD, og 55-77 tommer for OLED.

8-serien består av 4K LCD-modeller med lyd fra Harman/Kardon lyd, SmartTV og 3D. Størrelser mellom 55-79 tommer.

7-serien er 4K LCD-modeller med SmartTV uten 3D. Størrelser mellom 40-79 tommer.

6-serien er LGs nybegynnermodeller med 4K LCD, samt LGs beste full HD-modeller. Smart TV og 3D varierer fra modell til modell. Størrelser mellom 40-65 tommer.

5-serien inkluderer LCD-modeller med full HD i størrelsene 32-55 tommer.

4-serien er full HD LCD-TV i mindre format (22-28 tommer).

Ulike modellnavn kan leses som følger:

Når modellnavnet begynner med U, er det en 4K LCD-modell. En E betyr at det er en 4K OLED-TV, mens L står for Full HD LCD.

Alle modeller med F som andre bokstav er flate, og G har en buet skjerm.

Det første sifferet i modellnavnet viser til hvilken modellserie TVen tilhører. Det andre tallet er den rangeringen den har innenfor modellprogrammet. Den tredje sifferet angir de viktigste designforskjellene.

Modelloversikt, pris og tilgjengelighet
De to første modellene fra LGs TV utvalg 2015, UF950V og UF850V, vil være i butikkene i slutten av mars. LG LF630 og LF540 er forventet å være i butikkene i april. Nedenfor er veiledende utsalgspriser og modellinformasjon for disse fire modellene:

Modell Størrelse Oppløsning Panelteknikk Design Veil. pris
UF950V 55, 65 Ultra HD 4K LCD WCG Flatt Fra 34 999 kr
UF850V 49, 55, 60, 65 Ultra HD 4K LCD Flatt Fra 15 999 kr
LF630V 32, 40, 43, 49, 55 Full HD LCD Flatt Fra 4 499 kr
LF540V 43, 49 Full HD LCD Flatt Fra 4 499 kr

De resterende modellene i årets lineup vil bli lansert gradvis i løpet av året. For en fullstendig oversikt over alle LGs TV-modeller i 2015, se vedlagt produktmatrise i PDF-format. Modeller, modellnavn og spesifikasjoner kan variere i ulike land, og kan endre seg i forbindelse med lanseringen.

Høyoppløselige bilder og mer informasjon
For høyoppløselige bilder, gå til LGs bildearkiv og skriv modellnavnet i søkeboksen til venstre. (For UF850V, skriv UF85 å få bilder av alle designvarianter.)

For mer informasjon, se http://www.lg.com/no/tv/alle-tv

* Modeller, modellnavn og spesifikasjoner kan variere i ulike land, og kan endre seg i forbindelse med lanseringen.

Emner

Kategorier


Om LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) er en av verdens største leverandører av og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon med over 87 000 ansatte fordelt på 113 kontor verden rundt. LG oppnådde en global omsetning på USD 53,10 milliarder for 2013. LG består av fem forretningsområder - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution og Vehicle Components – og er en av verdens største produsenter av flat-tv, audio- og videoprodukter, mobiltelefoner, klimaanlegg, vaskemaskiner og kjøleskap. Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. Den nordiske omsetningen hadde en oppgang i 2013 til nær 2 milliarder NOK. For mer informasjon besøk www.lg.com.

Om LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) er en fremtredende global produsent av flatskjermer og audio- og videoprodukter for hjemmebruk så vel som for profesjonelle brukere. LG HE omfatter blant annet LCD- og plasma-tv, hjemmekinosystem, Blu-ray-spillere, lydkomponenter, videospillere og plasmaskjermer. LG streber alltid etter å føre teknikken fremover med fokus på å utvikle produkter med smarte funksjoner og stilrent design som møter de globale konsumentenes behov. LGs konsumentprodukter inkluderer CINEMA 3D Smart-TV, OLED-TV, IPS-monitorer samt hjemmekinoanlegg, Blu-ray-spillere og eksterne lagringsenheter. LGs kommersielle B2B-produkter inkluderer digital signage, hotell-TV, videokonferansesystem og IP-sikkerhetskameraer

Kontakter

Amelia Saeroum Lee

Amelia Saeroum Lee

Pressekontakt Nordic PR & Digital Manager +46 (0)76-323 26 17 LinkedIn
Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese

Pressekontakt PR-kontakt

LG Electronics, Inc. er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon

LG Electronics er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelek-tronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon. Gjennom 117 selskap verden rundt, omsatte LG globalt for 49 milliarder USD i 2011. LG består av fire forretningsområder; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, og Air Conditioning & Energy Solutions – og er en av verdens største produsenter av flat-TV, mobiltelefoner, luftvarmepumper, vaskemaskiner og kjøleskap.

Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. Den nordiske omsetningen utgjorde rundt 2 milliarder SEK i 2011. For mer informasjon, besøk www.lg.com.