Gå videre til innhold
LG SIN ANERKJENTE SMARTTELEFON LG G6, LANSERES NÅ HOS ELKJØP

Pressemelding -

LG SIN ANERKJENTE SMARTTELEFON LG G6, LANSERES NÅ HOS ELKJØP

Endelig lanseres den etterlengtede smarttelefonen LG G6 i norske butikker. Den leveres med FullVision-skjerm og solid metallkonstruksjon, utformet slik at den kan brukes med bare en hånd.

Oslo, 28 april, 2017 — LG G6 kommer nå i butikkene til Elkjøp, den offisielle nordiske distributøren av LGs mobiltelefoner. LG G6 kombinerer neste generasjons teknologi med elegant og moderne design. Telefonen har 5,7-tommer stor skjerm med en minimal ramme, noe som gjør at den passer perfekt i hånden. LG G6 kan med sin FullVision-bildeskjerm på 18:9-format spille HDR-innhold med støtte for både Dolby Vision og HDR10. Det innovative formatet gjør at skjermen kan vise frem to kvadratiske bilder samtidig, noe som gir helt nye muligheter for å lage innhold med smarttelefonens forskjellige kameraer.

– De første tilbakemeldingene og reaksjonene vi har fått på G6 er langt over våre forventninger, sier Andrew Coughlin, Northern Europe Business Leader, LG Electronics Mobile Communications. Vi ser frem til å jobbe med Elkjøp og til å levere den etterlengtede telefonen til forbrukere i Norden.

Når det gjelder kamera fortsetter LG med det vellykkede konseptet med separat 13MP vidvinkelkamera på baksiden av G6, som i tillegg har vidvinkelkamera på 5MP foran, slik at det blir enklere å få med alle på en selfie. Skjermen er på 18:9-format kan deles inn i to identiske kvadrater som er ideelt når man skal gjøre flere ting på telefonen samtidig. Grensesnittet i kameraet til G6 er utviklet med tanke på sosiale medier.

LG G6 som fikk en varm velkomst og hele 36 forskjellige utmerkelser under

Mobile World Congress tidligere i år, kommer i fargene Astro Black, Ice Platinum og Mystic White.

Pris og tilgjengelighet
Elkjøp starter salge av LG G6 27.april til en pris på 6990 kroner. LG G6 vil også være tilgjengelig i Sverige og Finland.

Emner


Om LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company er et globalt ledende selskap innenfor mobil kommunikasjon. Gjennom sin fremstående teknologi og innovative design utvikler LG produkter som skaper en bedre livsstil for konsumenter verden over via en komplett smarttelefon-opplevelse. Som et ledende selskap innen 4G Long Term Evolution (LTE) fortsetter LG sitt engasjement for å skape banebrytende LTE-teknikk og møte konsumentenes behov gjennom differensierte LTE-produkter av høyeste kvalitet, som baseres på selskapets besittelse av LTE-patent og tekniske kunnskap.

Kontakter

Amelia Saeroum Lee

Amelia Saeroum Lee

Pressekontakt Nordic PR & Digital Manager +46 (0)76-323 26 17 LinkedIn
Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese

Pressekontakt PR-kontakt

LG Electronics, Inc. er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon

LG Electronics er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelek-tronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon. Gjennom 117 selskap verden rundt, omsatte LG globalt for 49 milliarder USD i 2011. LG består av fire forretningsområder; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, og Air Conditioning & Energy Solutions – og er en av verdens største produsenter av flat-TV, mobiltelefoner, luftvarmepumper, vaskemaskiner og kjøleskap.

Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. Den nordiske omsetningen utgjorde rundt 2 milliarder SEK i 2011. For mer informasjon, besøk www.lg.com.