Pressemelding -

Bilen skinner som om den var ny!

Den NYE ONE+ poleringsmaskinen fra Ryobi gir deg fleksibilitet for polering og rengjøring av bilen. Du holdes ikke lenger tilbake av ledninger og må ikke flytte rundt på bilen. Med ONE+ poleringsmaskinen kan du polere, vokse og glanse billakken så den stråler.


Den NYE 18 V-poleringsmaskinen er dessuten det nyeste medlemmet i ONE+ systemet – der ett batteri kan drive over 40 elverktøy og hageredskaper, et fantastisk utvalg av utstyr som ikke trenger ledning.

Enten du er gjør-det-selv-typen, bilentusiast eller liker å pusse opp møbler, har Ryobi alltid verktøyene og redskapene du trenger. Og du trenger bare ett eneste batteri til dem alle!

ONE+ har drevet en rekke hageredskaper og elverktøy siden 1996 – det betyr 20 år med ONE+ innovasjon i ett og samme utstyrssystem. Det er derfor ONE+ systemet er det fremste batteridrevne systemet på gjør-det-selv-markedet over hele verden for millioner av DIY-entusiaster, familier og huseiere.

R18B

Den batteridrevne poleringsmaskinen er perfekt for påføring av polering og voks for å vedlikeholde lakken og opprettholde glansen, og den roterende slipebevegelsen gir en overflate uten virvling. Du kan også bruke Ryobis nye poleringsmaskin til å fjerne mindre riper på treoverflater som gulv eller til og med båter!

For den jevneste overflaten

Den roterende bevegelsen fjerner riper og virvler, og gjør den ellers slitsomme jobben forbløffende rask og enkel. Bruk poleringsputen til å forbedre lakkoverflaten på bilen, som er grunnlaget for at bilen skal stråle som ny.

Så snart du er ferdig med poleringen, går du over til finish-puten som gir jevnhet i overflaten og sørger for den kraftige glansen.

R18B-poleringsmaskinen leveres med poleringspute og finish-pute med strikkfeste for sikkert hold og enkel utskifting. Ekstra hetter og poleringsputer er tilgjengelig som RAK2BB-tilbehør.

Komfort og kontroll

Med de halvmåneformede håndtakene kan man påføre jevnt trykk og få en enda mer imponerende overflateglans. De to sidehåndtakene gjør det dessuten enkelt å jobbe med vertikale overflater som bildører eller båtsider.

Det beste batteriet til utstyret?

Poler hele bilen med én batteriladning med Ryobis 5,0 Ah Litium+ batteri (RB18L50). Det gir deg 2 timer driftstid med fremragende kraft og effekt så du får jobben gjort.

18V poleringsmaskinen selges som enkeltstående enhet, slik at du kan bygge opp ONE+ samlingen din uten å måtte betale for flere batterier og ladere hver gang du kjøper elverktøy eller hagemaskiner. Ryobi® forstår behovet for fleksibilitet og rimelige priser, og utvider derfor serien med batteridrevne maskiner uten behov for nye batterier og ladere.

Beskrivelse Modell Veilendende utsalgspris inkl mva

ONE+ Poleringsmaskin 

R18B                             549,-

Related links

Emner

  • Entreprenørskap

Kategorier

  • 18v
  • batterier
  • elverktøy
  • kompakt
  • one+
  • powertools
  • ryobi
  • poleringsmaskin
  • bilpleie
  • båtpleie
  • polering
  • lakkpleie

Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Som den nest største aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdyktige i totalløsninger på elverktøy og har et sterkt fokus på kvalitetsmerker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer høykvalitets elverktøy fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt hagemaskiner fra Homelite.

Kontakter

Tobias Jönsson

Pressekontakt Trade Product Manager Milwaukee Powertools +46 702 261 906

Thomas Møller

Pressekontakt Marketing Communication Manager Milwaukee +45 22 91 90 34

Relatert innhold