Gå videre til innhold
Lufta er for ælle

Nyhet -

Lufta er for ælle

Arnulf "Høgger´n" Paulsen slår et slag for Mitsubishi Electrics varmepumpepant. - Å få igjen 4000 kroner for å bytte inn den gamle varmepumpa i en ny modell, er gjennvinning både for lommebok og miljø. Og da tar i alle fall en gammal bilopphøgger som meg fram øksa! smiler Vazelina-legenden.

Gammel slager får ny mening
Gutta i Vazelina Bilopphøggers gjorde i sin tid knallsuksess med plata "Fem fyrer med ved".  Men etter at trommeslager Arnulf Paulsen oppdaget at Mitsubishi Electric tilbød 4000 kroner i vrakpant for den gamle varmepumpen ved kjøp av ny, er det den gamle slageren "Lufta er for ælle!" som gjelder!
- Jeg har et verksted på rundt 70 kvadratmeter, og ei varmepumpe er ideell oppvarming for et slikt lokale. Riktignok har det gått ei kule varmt her fra tid til annen, men nå har jeg tro på at det blir jevn og god temperatur i verkstedet! smiler Paulsen - som nylig slo på stortromma og oppgraderte til ei moderne Mitsubishi-pumpe slik at medarbeiderne i høggeriet fikk en varm og god arbeidsplass.

Ny teknologi for gammel Vazelina legende
Dagens unike varmepumpeteknologi sikrer stabil oppvarming selv når gradestokken viser ned mot 25 minusgrader utendørs. Tidligere modeller fikk trøbbel når kvikksølvet beveget seg ned mot minus 10… Men nå kan den gamle og utgåtte pumpen likevel gi deg 4000 pluss - i lommeboka!
- Vrakpant er jo et begrep som vi bilopphøggere kjenner godt til, og det er en vinn-vinn situasjon å først få betalt for sin gamle varmepumpe, og deretter sparer penger på den nye. I tillegg blir jo inneklimaet mye bedre enn om du bruker andre oppvarmingskilder.
Jeg er jo vant til å høgge opp diverse Mitsubishier med fire hjul, men det har vel aldri vært bedre butikk enn å gå løs på akkurat denne modellen..! smiler Arnulf "Høgger´n" Paulsen.

Related links

Emner

Kontakter

Øystein Brenna

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576
Tommy Nilsen

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50
Jakob Eide

Jakob Eide

Pressekontakt Salgsingeniør og produktansvarlig MEHITS/Climaveneta 97 05 00 40

Relatert innhold

Mitsubishi Electric

Vår historie går helt tilbake til 1920-tallet, og vi er i dag en verdensledende produsent innen bl.a. varmepumper og aircondition.

Vi leverer blant annet varmepumper, vannbaserte systemer, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter og isvannsmaskiner. Vi leverer komplette, enkle og avanserte løsninger, som gir riktig temperatur og et godt inneklima, uansett hva du eller din bedrift har behov for.

Dette gjør oss til en komplett leverandør til både privat og bedriftsmarkedet. For oss og våre forhandlere, er målsetningen å levere markedsledende kvalitetsprodukter i kombinasjon med suveren kundeservice gjennom hele prosessen. Våre løsninger og produkter har topp kvalitet, leverer høy komfort, gir godt inneklima og store besparelser.

Kontaktnr for presse: 915 02650

Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch
Gneisveien 2D
1914 Ytre Enebakk
Norge