Gå videre til innhold
Coop OBS! Steinkjer er Årets kommisjonær

Pressemelding -

Coop OBS! Steinkjer er Årets kommisjonær

Coop OBS! Steinkjer er kåret til Årets kommisjonær 2014 av Norsk Tipping. Vinneren ble kåret med jubel og fanfarer på Norsk Tippings handelskonferanse torsdag.

Hvert år kårer Norsk Tipping de beste tippekommisjonærene i fire kategorier; Årets kommisjonær, Årets kremmer, Årets kjede og Åpen klasse. Prisene henger høyt i varehandelen, og kandidater fra hele landet kjemper om å bli nominert.

Coop Obs! Steinkjer var også nominert i fjor, og i år gikk butikken helt til topps i den gjeveste klassen: Årets kommisjonær. De andre nominerte var Narvesen Åsane senter og Narvesen Stovner senter.

Juryen uttaler følgende om vinneren:

«Årets kommisjonær er en svært god ambassadør for Norsk Tipping. De ansatte der er kunnskapsrike, selgende og serviceinnstilt med snert og glimt i øyet.

Vinneren deltar aktiv i kjedens nettverk.

De har i året som er gått vært i en klasse for seg selv når det gjelder gjennomføring av kampanjer og de hadde i 2014 en snittomsetning per uke på 253.300 kroner, som er en økning på 10,72 prosent vs. 2013»


Vinnerne i de andre kategoriene er:

Årets kremmer: Narvesen Handelshuset Førde

Årets kjede: Meny

Åpen klasse: Kai Valle, ICA Norge

For ytterligere informasjon:

Per Are Ødegårdstuen, leder salg og nøkkelkunder tlf: 917 22835

Roar Jødahl, kommunikasjonsrådgiver, tlf. 970 71404

Emner

Regions

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway