Pressemelding -

Olympus lanserer lyssterkt portrettobjektiv i metall

Olympus Micro Four Thirds-systemet får nå ytterligere et nytt objektiv med meget godt optisk kvalitet og pen retro-design. M.ZUIKO DIGITAL ED 75 mm 1:1,8 (150 mm *) passer både til OM-D og PEN-serien. Det elegante objektivhuset er i metall og matcher de imponerende ytelsene. Portrettobjektivet vil være tilgjengelig fra juli 2012.

Høy hastighet, lav refleksjon og minimal aberrasjon
Den store blenderåpningen i det nye Olympus-objektivet er perfekt for fotografering i svakt lys og for korte lukkertider. Kombinert med lang brennvidde gir det en liten dybdeskarphet, noe som medfører at motivet blir skarpt mot en uklar bakgrunn – en perfekt effekt for portrettfotografering. 

Objektivet gir klare og skarpe bilder fra kant til kant med høy kontrast og oppløsning. Det er lett, kompakt og enkelt å bruke selv i manuell modus. Objektivet er helt designet i metall, noe som gir en eksklusiv følelse.  ZUIKO, Extra-low Reflection Optical (ZERO) har en antirefleksbehandling som er dobbelt så effektiv som vanlig antirefleksbehandling, noe som gir deg mulighet til å fotografere i sterkt lys uten risiko for ”flimmer”. Objektivet gir også pålitelig bokeh (uskarphet) uten risiko for vignettering eller kromatisk aberrasjon.

Flere originaltilbehør finnes til objektivet, som solblenderenLH-61F og objektivdekselet LC-61. 

Komplett spesifikasjon for objektivet finnes på www.olympus.no 

Ytterligere informasjon:
Charlotte Hellström
Olympus Sverige AB

Tlf: +46 8 735 34 08

E-post: charlotte.hellstrom@olympus.se 

Produktbilder kan finnes på Olympus presseforum:

http://www.olympus.no/corporate/presscentre.htm

Emner

  • Kino, film, foto

Kategorier

  • objektiv
  • olympus
  • optikk
  • optik
  • systemkameraer

Olympus er en ledende produsent av produkter og systemer som kombinerer spisskompetanse innenfor optisk, finmekanisme og elektronisk teknologi. Olympus er for flere generasjoner forbundet med kameraer, men dagens Olympus er også et selskap som produserer systemer for endoskopi, avanserte kirurgiske applikasjoner, mikroskopi, diagnostikk og produkter for kvalitets- og funksjonskontroll innom industri.