Pressemelding -

Åpning av ny og spennende flisebutikk på Haukås i Bergen

Torsdag 6.september åpner Flisekompaniet en topp moderne og inspirerende butikk i Haukås næringspark i Bergen. For å markere åpningen av den nye flisebutikken annonseres det bredt med ekstra gode tilbud på et stort utvalg av spennende fliser, baderomsmøbler, dusjløsninger, parkett, laminat, verktøy og tilbehør.

- Vi ønsker alle velkommen til åpningsfest fra torsdag 6. til lørdag 8. september. På Flisekompaniet Haukås viser vi et stort og variert utvalg av baderomsløsninger med flisnyheter fra verdensledende Italienske produsenter. Vi har mange flotte og smarte utstillinger som gir inspirasjon for å realisere et nytt drømmebad, forteller Per-Ivar Ekeberg Marked- og konseptsjef i Flisekompaniet.

Løsninger du har lyst på!

Byggingen av Flisekompaniet Haukås på Åsane startet i vinter inne på den nye næringsparken på Haukås. Næringsområdet er i sterk vekst med en ambisjon om å tilby alt på et sted. Butikken til Flisekompaniet Haukås er etablert i et splitter nytt og moderne forretningsbygg, som er tilpasset kjedens konsept. Med et bredt utvalgt til både proff og privatkunder vil kundene finne alt som kan tenkes innen fliser, baderomsprodukter og tilbehør, samt en stor gulvavdeling med parkett og laminat. I tillegg finnes det en egen arkitektavdeling for både private og profesjonelle arkitekter.

Den nye butikken er på 1100 kvadratmeter med egen proffbutikk og et moderne lager på 450 kvadratmeter. I tillegg vil kundene dra nytte av daglige leveringer fra kjedens sentrallager i Oslo, som er Norges største av lagerførte fliser.

- Det er viktig for oss at kundene får en god handleopplevelse på Flisekompaniet. Gode råd og tips i tillegg til å tilby tegning av det nye drømmebadet vil gi våre kunder en ekstra trygghet i prosjektet. Vi hjelper til med beregninger, hjemkjøring, tilbyr en gunstig fakturaløsning og håndverkerformidling for våre kunder. Alle er velkommen, enten det er kjøp av en pakke med rimelige fliser, et stort eller lite prosjekt sier Jon-Fredrik Røysen Avdelingsleder på Flisekompaniet Haukås.

Løsninger du har lyst på, Flisekompaniet.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Per-Ivar Ekeberg

Markeds- og konseptsjef

Flisekompaniet AS

Tlf. 977 77 772

Mail: pie@flisekompaniet.no

Jon-Fredrik Røysen

Avdelingsleder Flisekompaniet Haukås

Tlf. 921 26 818

Mail: jon-fredrik.roysen@flisekompaniet.no

Emner

  • Byggindustri

Kategorier

  • haukås
  • flisekompaniet
  • fliser

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.