Pressemelding -

Flisekompaniet etablerer seg i Tønsberg

1. april åpnet Flisekompaniet en 300 kvm stor butikk i Tønsberg. Samlokalisering med Montér gjør at både private, proff og prosjektkunder får alt på et sted.

Optimeras datterselskaper, Montér og Flisekompaniet, har fått samme adresse i Tønsberg. Med Flisekompaniet kommer det inn et betydelig sortiment av fliser, mørtel og VVS-produkter. For kundene betyr det enklere og bedre tilgang på ekspertkompetanse på både flis og byggevarer.

Alt på et sted

Avdelingsleder hos Flisekompaniet Tønsberg, Jan Erik Nilsen, er stolt over å kunne tilby et stort og attraktivt utvalg av fliser til både private, proff og prosjektkunder. I tillegg settes det opp komplette baderomsløsninger til inspirasjon for kunder.

– Vi har satt opp 22 miljøutstillinger i byggevarehuset. Med den erfaringen og kompetansen vi har rundt salg av flis og baderom, er jeg sikker på at kundene finner løsninger som faller i smak basert på ønsker og behov, sier Nilsen.

– Samlokalisering med Montér gjør det enkelt for kundene å få alt levert fra ett og samme sted. Når du skal pusse opp eller bygge nytt bad, trenger man også diverse byggevarer. Her kan man nå handle alt man trenger til jobben, fortsetter Nilsen.

Sterkere på totalløsninger

– Montér og Flisekompaniet har etablert seg sammen flere steder i Norge. En slik samlokalisering gir kundene enklere tilgang til et enda større spekter av både produkter, tjenester og kompetanse, sier administrerende direktør i Flisekompaniet, Alexander Pedersen.

For mer informasjon, kontakt:

Per-Ivar Ekeberg, kjedesjef i Flisekompaniet
Tlf.: 977 77 772
E-post: per-ivar.ekeberg@flisekompaniet.no 

Emner

  • Byggindustri

Kategorier

  • optimera
  • montér
  • flisekompaniet
  • flis
  • byggevarer

Regions

  • Vestfold

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.