Pressemelding -

Max Fritid Engros AS kjøper Holiday Fritid AB

Max Fritid sikrer vekst med oppkjøp i Sverige

Med oppkjøpet av svenske Holiday Fritid AB, styrker norske Max Fritid AS sin posisjon som en av Nordens største leverandører innen utstyr til campingvogn- og bobilmarkedet.

- Vi investerer for fremtiden og er svært fornøyde med oppkjøpet av den svenske utstyrsleverandøren Holiday Fritid. Vi ønsker å styrke vår posisjon i det nordiske markedet og Holiday Fritid er et solid firma, med god kompetanse innen caravantilbehør, sier Nils Magne Dahle, daglig leder i Max Fritid AS.

- Vi har hatt et tett samarbeid med Max Fritid i mange år og det føles derfor riktig at de nå tar over driften av selskapet, forteller Lennart Svensson, administrerende direktør i Holiday Fritid. Svensson har vært i caravanbransjen siden 1963 og vil sitte i styret i det nye selskapet. - Holiday Fritid har kunder i hele forhandlernettet i Sverige, og vi representerer mange av de samme produsentene. Selskapet vil drives som før, og på sikt ønsker vi å styrke virksomheten med et bredere produktsortiment, forteller Dahle.

Omsetter for millioner

Den nordiske caravanbransjen er i en voldsom vekst om dagen. Max Fritid leverer utstyr og tilbehør til ca. 150 caravanforhandlere i hele Norge, og hadde en omsetning på 131 millioner norske kroner i 2016. Virksomheten er en del av Kroken Gruppen AS, som har en årlig omsetning på ca. 900 millioner norske kroner.

For mer informasjon: 

Nils Magne Dahle, daglig leder Max Fritid AS, 00 47 905 52 585

Lennart Svensson, adm. dir Holiday Fritid AB, 00 46 73-518 10 32

Max Fritid AS

  • Norges største leverandør av tilleggsutstyr til campingvogn- og bobilmarkedet
  • Lokalisert i Åndalsnes, Møre og Romsdal
  • Holiday Fritid AB
  • En av Sveriges største leverandører av tilleggsutstyr til campingvogn- og bobilmarkedet
  • Lokalisert i Göteborg, Sverige
  • Related links

    Emner

    • Detaljhandel

    Kontakter

    Tommy Østli

    Pressekontakt Mediakontakt Sosiale medier og Mynewsdesk 0047 40828494