Pressemelding -

Skyt deg inn på Norges eneste skytekino!

Dårlige skyteferdigheter kan ødelegge enhver jaktsituasjon. For første gang i Norge kan man nå beholde «jegerformen,» selv når det ikke er jakt.

Oslo Skytesenter tilbyr et unikt konsept for erfarne jegere og nybegynnere. Skytekino er velegnet for alle som vil vedlikeholde ferdighetene til jaktsesongen eller trene for å bli en bedre jeger.

Regelmessig trening, utenfor sesong

På Norges første skytekino får man en så realistisk opplevelse, som mulig, slik at du kan stille forberedt når jaktsesongen starter.

- Du kan skyte med skarp ammunisjon, ha med din egen jaktrifle eller leie våpen hos oss, sier Willy Røgeberg i Oslo Skytesenter.

Skal du bli en god skytter må du skyte regelmessig. Den største tabben man gjør før jakt er å være dårlig forberedt. Gjennom regelmessig øving på skytekinoen, blir man vant til våpenhåndtering og trener på å komme i riktig skyteposisjon raskere.

Når du står i skytekinoen får man mulighet til å øve på realistiske jaktsituasjoner. Dette gjør at man enklere klarer å ta gode avgjørelser om når man skal og når man skal la være å løsne skudd.

- Alle gode skyttere øver regelmessig fordi skyteferdigheter er ferskvare. Vi anbefaler alle som ønsker å bli bedre å trene regelmessig, innenfor for egen skyttergren, sier Røgeberg.

Bli en bedre jeger

Øvelse og erfaring gjør deg til en bedre jeger. På skytekinoen kan du øve med bevegelige viltmål og ulike sportsskyttergrener.

Skytekinoen hjelper skyttere med å utvikle seg som jegere ved å øke egne skyteferdigheter.

- Dette er avgjørende for å kunne avlive på en så human måte som mulig, i tillegg spiller at det stor rolle for kvaliteten på kjøttet, sier Røgeberg.

Om Oslo Skytesenter

Oslo Skytesenter er Norges største skytesenter fordelt på 2000 kvadratmeter.

I tillegg til moderne skytebaner, butikk og utleie av våpen, har senteret ansatte med bred kompetanse innen jakt og skyting. 

Related links

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Fordelt på over 2000 m2,er Oslo Skytesenter med sine topp moderne innendørs skytebaner og sitt brede utvalg av utleievåpen, håndvåpen og rifler, Norges største og mest innovative skytesenter. Senteret har ansatte med bred kompetanse innen jakt og pistolskyting som til en hver tid er tilgjengelig for råd og veiledning.

Senteret er åpent for alle!

Kontakter

Willy Røgeberg

Pressekontakt CEO 90831275

Relatert innhold