Pressemelding -

Barmarksesongen er i gang på Tryvann!

Etter en super vintersesong her i Oslo Vinterpark, kan vi nå gledelig erklære Oslo Sommerpark for åpen.
En park for adrenalin-lystne i alle aldre.

H&L Klatrepark er vår aller mest populære aktivitet i Oslo Sommerpark. Med klatrelinjer for alle aldre, hvor fokus er høy mestringsgrad, er dette noe som fremkaller brede smil for både store og små. Her kan familien, vennegjengen eller kjæresteparet boltre seg på et stort område i trærne under Tryvannstårnet. Klatreparken er en del av Høyt og Lavt kjeden, som har klatreparker over hele landet.

Vi i Oslo Sommerpark Tryvann er genuint opptatt av å tilrettelegge for friluftsaktivitet for voksne og barn med lek og moro i tretoppene under trygge forhold i 205 games og 12 løyper.

"Oslo er en kompakt storby med korte avstander mellom by og natur, noe Oslo Sommerpark er et godt eksempel på – det tar bare 30 minutter med banen fra sentrum til du klatrer i et tre i Nordmarka. Det fine med Sommerparken er at det ikke bare er et aktivitetstilbud for barn, men det er også et sted hvor de voksne kan leke og klatre i trær akkurat som barna", sier Adm.dir. i VisitOslo Christian Lunde.

I tillegg til klatreparken har Sommerparken sykkelutleie og tilbyr guidede turer i marka, både på sti og noe mer teknisk sykling.
På området er det fasiliteter for skreddersydde eventer, teambuilding og utdrikningslag med muligheter for både mat og drikke, 5-kamp og det populære «Tigerspranget».

"Det å utfordre seg selv i hverdagen har alle godt av! Våre entusiastiske medarbeidere gleder seg til å ta imot gjestene", sier Adm.dir Espen Bengston.

Emner

  • Sport