Gå videre til innhold

Siste nytt

Arvid Nilsson blir nå totalleverandør til den norske storkjeden TESS

Arvid Nilsson blir nå totalleverandør til den norske storkjeden TESS

TESS Teknisk faghandel har valgt Arvid Nilsson som totalleverandør av festemidler. Avtalen innebærer at alle TESS’ kunder nå har muligheten til å kjøpe produkter fra hele det brede sortimentet til Arvid Nilsson. Det store felles fokuset på kvalitetsprodukter samt på miljø og bærekraft gir et sterkt samarbeid mellom Arvid Nilsson og TESS.
- Vi er svært glade for den nye avtalen med TESS, sier An

Arvid Nilsson lanserer nytt sortiment for plugg og forankring

​Nytt sortiment for plugg og i Arvid Nilssons miljøvennlige forpakninger

Arvid Nilsson har nå implementert et helt nytt sortiment for plugg og forankring i Arvid Nilssons miljøvennlige forpakninger. Produktkvaliteten er enda bedre og sortimentet bredere i form av flere dimensjoner innen hver produktgruppe.
«Vi begynte i høst med implementeringen av det nye sortimentet og er nå helt klare til å lansere dette. De tilbakemeldingene vi har fått fra kunder som allerede h

​Nåværende ledergruppe blir hovedeiere i Arvid Nilsson Holding AB

​Nåværende ledergruppe blir hovedeiere i Arvid Nilsson Holding AB

Det er nå klart at Arvid Nilssons nåværende ledergruppe går inn som hovedeiere i Arvid Nilssons eierselskap Arvid Nilsson Holding AB. Et skritt som adm. dir. Annika Folkesson ser svært positivt på.

«Det er en fantastisk mulighet å kunne få drive selskapet i egen regi. Nå kan vi jobbe videre med økt fleksibilitet mot de målene vi har satt oss, noe som også gir større utviklingsmuligheter», s

Arvid Nilsson AS

Besøk våre andre nyhetsrom