Gå videre til innhold

Pressemelding -

"Vårens villskap" på Geitmyra matkultursenter søndag 2. juni kl 13-16.

Kom og kjenn smaken av vår på Åpen gård-arrangement på Geitmyra matkultursenter for barn! Søndag 2. juni fra kl 13-16 kan alle lære å rulle ville vårruller med kje bakt i bakerovn, lage insektshotell, smake på skoggslush, spise makrell, lage vill grønn saus av brennesle, skvallerkål og ramsløk og mye mer. Hele arrangementet og alle aktivitetene er gratis og åpne for alle.

Det er mulighet for at et begrenset antall journalister kan være med og følge
skoleundervisningen på torsdag 30-5-13, da elevene skal lage den samme ville, grønne sausen
som vi skal lage på Åpen gård. Ta kontakt for nærmere avtale.

Emner

Kategorier

Regions


Geitmyra matkultursenter for barns visjon er "Vi skal bidra til at så mange barn og unge som mulig blir glade i mat som gjør dem godt." Dette arbeidet gjør vi gjennom skoleundervisning, fritidskurs, barnehager, Åpen gård-arrangementer, nettportal med undervisningsopplegg og nasjonal spredning av informasjon om matkulturelle temaer. Vi underviser barn og unge om matopprinnelse, bærekraftig dyrking og forbruk, helse, smak og matlaging.

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.