Pressemelding -

Walk-in closet: Få 5 gode ideer til garderoben din

Et walk-in closet gir deg en bedre oversikt og mer plass til både å hengende klær og avdeling av sko og tilbehør. På Schmidt finner du både garderober og andre garderober i mange modeller, og du kan skreddersy klesskapsløsningen som passer best for deg og dine behov. Du kan velge en garderobe som oppfyller dine ønsker for lagring og som passer inn i rommet der garderoben skal være i.

1) Tilpass walk-in closet ditt til rommet

Mange boliger har skrånende vegger, noe som ofte medfører et problem med interiøret. Heldigvis trenger de skrånende veggene ikke å være et hinder når du dekorere hjemmet ditt med ditt nye walk-in closet. Du kan lage en fin og nyttig klesskap under en skrånende vegg. Det er mange walk in closet løsninger. For eksempel, kan du velge Schmidts skapmodellen. Arcos/Loft, som er en garderobe som er laget spesielt for de skrånende veggene i rommet. Garderoben passer fint inn i rommet, og den er designet for å optimalisere lagringen og dermed få mest mulig ut av rommet. Du har en flott mulighet til å bestemme hvordan klesskapet ditt skal være, og du kan for eksempel velge fronter for walk-in closet i en rekke farger.

2) Ikke la størrelsen på ditt hjem være en begrensning

Du kan ha en liten bolig, men du trenger ikke å si farvel til drømmen om et walk-in closet. Du kan enkelt etablere et walk-in closet i et lite rom, bare tenk kreativt og bruke vår walk in closet inspirasjon. For eksempel, ved hjelp av en skillevegg eller skyvedør, kan du opprette et walk-in closet på soverommet ditt. Med Schmidts Wall-koncept Svart/Hvit Du kan lage mange kombinasjoner med eller uten skyvedører. Denne løsningen lar deg dra nytte av plassen ved å la klesskapet fylle fra vegg til vegg og gulv til tak.

3) Eksperimenter med materialer og design

Hvem sier at et walk-in closet bare bør bestå av hvite hyller? Når du lager ditt nye walk-in closet, kan du gi slipp på fantasien og være kreativ i forhold til ditt valg av materialer og design. For eksempel, kombinere de hvite elementene i walk-in closet med rå trefargete elementer, som vist i Schmidt's Blanc/Cognac løsning. Kombinasjonen av trefarget konjakk med det hvite høyglansetlakket har et moderne nordisk utseende. Du kan til og med bygge skapet med åpne og lukkede elementer som kan kombineres etter dine ønsker. Kort sagt, du har mange muligheter til å tenke kreativt når du finner gode ideer for din walk in garderobe innredning.

4) Lag plass til store drømmer

Hvis du har plass, hvorfor ikke følg drømmen din om et stort og flott walk-in closet? Det trenger ikke å være for mye og virker smakløst. For eksempel, hvis du velger Schmidts garderobeskap Everest, Du får et tilpasset klesskap med plass til klær, sko og tilbehør. Du kan velge å holde klesskapet ditt i hvite eller lyse nyanser. Dermed kan du la klærens mange farger dominere klesskapet og unngå at skapene selv tar for mye oppmerksomhet.

5) Fine detaljene i din walk-in closet

Et walk-in closet må først og fremst hjelpe deg med å organisere og holde styr på klær, sko og tilbehør. I tillegg er det også viktig at walk-in closet viser stilen du liker og resten av ditt hjem har. Her kan du la Schmidt hjelpe deg med å velge et enkelt og stilig walk-in closet, som for eksempel modellen Celest/Zonza/Caneo. På den måten kan du til og med gi ditt walk-in closet detaljene som gjør at den passer innvendig i resten av hjemmet ditt. For eksempel kan det være kunst på veggene, tepper, planter og lignende.

Med hjelp av Schmidt kan du enkelt finne din egen stil når du setter opp et walk-in closet. Med oss kan du skreddersy din garderobe for å passe hjemmet ditt og din personlige smak perfekt. Du kan til og sette overflater og farger sammen, og selv om du foretrekker elementer som er solide, glatte, matte, i tre eller andre naturlige materialer, kan det kombineres slik at de passer inn i walk-in closet ditt.

Se inn din nærmeste Schmidt butikken eller se her og find inspiration til dit walk-in closet. Vi lover at du kan oppfylle dine garderobe drømmer hos Schmidt.

Related links

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • garderobeinnredning
  • garderobeinspirasjon
  • garderobe

Hos Schmidt Kjøkken, skaper vi de beste forutsetninger for deg som ønsker å skreddersy et personlig kjøkken, bad, soverom eller annet interiør for ditt hjem fra topp til bunn - uten at det går utover kvalitet, funksjonalitet og personlig stil.

Vi har et bredt spekter av både klassiske og moderne løsninger, og et bredt spekter av farger og forskjellige typer overflatematerialer som fritt kan kombineres på kryss og tvers. Hos Schmidt er det en garanti for kvalitet - 10 års full garanti på elementer og 25 års garanti på skuffer, uttrekkselementer og hengsler.

Schmidt ble stiftet i 1934 og er en del av den franske gruppen Groupe Schmidt, en av Europas ledende produsenter av møbler til kjøkken, bad, garderobe og interiørløsninger. Schmidt Groupe sysselsetter mer enn 1500 ansatte og har tredelt sertifisert produksjon innen kvalitet, miljø, helse og sikkerhet. Utvalget handles over hele verden gjennom 718 eksklusive Schmidt butikker. Schmidt Nordic selger og markedsfører Schmidt i Skandinavia.

Se mer på www.schmidt-koekken.dkwww.schmidt-kjokken.no

Følg Schmidt Køkken her:

Facebook

Instagram

YouTube

Relatert innhold