Pressemelding -

5 knep for å finne en billigere ferie

Zakynthos, Hellas. Foto: Martin Flodström

Har du ikke bestilt årets sommerferie?

Til tross for at prisene er høye akkurat nå, så finnes det knep for deg som vil reise billig.
- Det er mulig å gjøre et kupp om man vet hvor man skal lete, sier Michael Blaxland, administrerende direktør på Orbville.no.
Orbville.no er en søkemotor for reiser på Internett som hjelper sine besøkere å finne de beste prisene. Selv om det er høytrykk på reiser akkurat nå, så er det mulig å finne en reise til en rimelig pris. Det viktigste knepet er å ha tålmodighet.
- Jo mer tid man bruker på å søke etter en reise, jo billigere kan reisen bli, sier Michael Blaxland, administrerende direktør på Orbville.no.
- Det er også viktig å være utholdende. De billigste reisene er kanskje bare mulig å finne i løpet av noen få timer før de er utsolgt.
En måte å spare penger på er å sette sammen sin egen reise med fly og hotell.
- Å sette sammen reisen på egen hånd kan være både komplisert og risikofylt, sier Michael Blaxland, administrerende direktør på Orbville.no.
- Et bra råd er å bruke vårt forum og lære av andre reisendes erfaringer.


Her er Orbville.no´s beste knep for å finne en billigere sommerferie.

Sammenlign priser før du bestiller
Begynn med å besøke søkemotorer for reiser, som for eksempel Orbville.no. En søkemotor er ekspert på å finne de beste prisene. Et raskt søk kan gi deg en bra oversikt over prisnivået på det reisemålet du er interessert i.

Bruk fantasien
Jo mer tid du bruker på å søke etter reiser på nettet, jo mer penger kan du spare. Bruk fantasien og søk på forskjellige avreisedatoer og flyplasser. Alt er mulig – noen ganger kan en reise til Middelhavet være billigere om du kan reise fra London istedenfor Oslo.

Reis langt
På sommeren er det kort vei til sol og varme strender. Men om du kan tenke deg å reise litt lengre bort så kan en reise til for eksempel Thailand eller Karibia bli mye billigere på sommeren enn på vinteren.

Sett sammen reisen på egen hånd
Charterselskapene selger ofte kun fly til veldig lave priser. Kjøp en billig flybillett og bestill hotell på reisemålet selv, så kan du få en veldig rimelig reise. Men tenk på at du da må sjekke alle detaljer selv. Glem ikke å dra nytte av reiseforum der du kan få tips fra andre reisende.

Vent vent vent
Det er viktig at du er veldig tålmodig og fleksibel om du skal gjøre et reisekupp. Søk etter reiser til ditt ønskede reisemål ofte – helst flere ganger per dag.  Når reisen du vil ha dukker opp kan det være veldig kort tid til avreise. Ha passet klart og kofferten pakket.


Søk etter laveste pris her >>


Related links

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • billige hotell
  • reiseportal
  • søkemotor hotell
  • restplasser
  • sommerferie

Relatert innhold