Pressemelding -

Bonnier går inn på eiersiden i Orbville.no

Det svenske mediekonsernet Bonnier blir deleiere i Reseguiden Interactive AB som driver sidene Orbville.no, Reseguiden.se, Orbiville.nl og Orbiville.be
– Dette gir oss gode muligheter til å fortsette vår ekspansjon i Norge og styrke vår posisjon som Nordens ledende søkemotor for reiser, sier Michael Blaxland, administrerende direktør på Reseguiden Interactive
AB.

Bonniers investeringsselskap B Media Invest (BMI) har investert i Gøteborgs-baserte Reseguiden.se.
– Vi har lett etter en partner en tid og samarbeidet med Bonnier passer oss veldig bra. Det gir oss de forutsetningene vi trenger for å innta samme markedsposisjon i Norge, Belgia og Nederland som vi har hatt i Sverige de siste 10 årene, sier Michael Blaxland, administrerende direktør på Reseguiden Interactive AB.

Reisesiden Reseguiden.se er blant de største i Sverige, med mer en en million unike besøkende i måneden. Reiseartikler kombineres med en avansert søkemotor for å finne og sammenlikne priser på reiser, samt en ”community” med over 300.000 medlemmer.

I Norge har Orbville.no nylig kunngjort at man leverer det redaksjonelle materialet til nettaviser i Edda-konsernet og at man fra 1. mars skal drifte den nye reisesatsningen til MSN.no. Nye avtaler med norske media sider kommer bli kommunisert ut fortløpende under våren.

I følge egne beregninger omsatte Reseguiden Interactive AB reiser for over en milliard kroner i 2009. Vekstmulighetene på nye markeder ser riktig lovende ut de kommende årene, fortsetter Michael Blaxland.



Kontaktperson
For mer informasjon kontakt:
Michael Blaxland, + 46 (0)708-30 70 03.
michael.blaxland@reseguiden.se



Pressarkiv och bilder

www.reseguiden.se/press

---------------------------------------------------------------

Reseguiden Interactive AB

Första Långgatan 28 B
413 27 Göteborg, Sweden
tel: + 46(0)31 774 39 39
www.reseguiden.se
www.orbville.no
www.orbville.com
www.orbiville.nl
www.orbiville.be


Om Reseguiden.se

Reseguiden er Nordens ledende søkemotor for å finne og bestille reiser. Hver måned hjelper vi over 800 000 reisende med å finne rett reise til rett pris. Det gjør vi ved å tilby en oversikt over et stort reisetilbud fra flere enn 600 reisebyråer, reisearrangører, flyselskaper, hoteller, m.m.

B Media Invest AB (BMI) er et datterselskap til Bonnier AB. BMI gjennomfører industrielle investeringer med media som ekspansjonskapital i selskaper innenfor nye medier. BMI ble grunnlagt våren 2009 og har gjennomført en håndfull transaksjoner og søker fortløpende nye investeringer. For kontaktinformasjon: www.bmediainvest.com, info@bmediainvest.com.

Emner

  • Livsstil, mote, fritid