Gå videre til innhold

Pressemelding -

SATS åpnet Oslos råeste treningssenter

SATS Sjølyst skal ta tilbake tronen som Oslos råeste treningssenter, og kan nå by på totalrenoverte lokaler med nytt utstyr, Hot MOJO (varm yoga), boksering og et stort område for funksjonell trening. Oppgraderingen har kostet om lag ti millioner kroner og senteret åpnet 22. september.

- For å ta opp kampen med konkurrentene er det helt avgjørende at vi kan overgå dem på alle områder. Når vi i tillegg har et svært kompetent team med instruktører og personlige trenere, så gleder vi oss til å vise folk hva vi har å by på, sier senterleder på SATS Sjølyst, Ros-Mari Emilsen.

Senteret er på hele 3300 kvadratmeter, har egen sal for Hot MOJO(varm yoga), sprintbane og et stort område for funksjonell trening. I tillegg har vi fått plass til en boksering og et "bur" for funksjonell trening (Transformer).

Det brede tilbudet viser bredden i tilbudet på SATS, og målet er å tiltrekke seg nye medlemmer og styrke tilbudet til eksisterende medlemmer.

 

Emner

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.