Gå videre til innhold

Pressemelding -

SATS lanserer Triggerpoint

Stadig flere trener hardt og regelmessig. Dessverre er det mange som glemmer at det er viktig med skadeforebyggende trening. Derfor lanserer SATS gruppetreningstimen Triggerpoint.

- Triggerpoint er en klasse der deltagerne masserer og tøyer muskulaturen ved hjelp av en massasjerull og en liten ball, sier ansvarlig for gruppetrening i SATS, Randi Christensen

Stiv muskulatur kan bidra til feilbelastning og uønskede smerter, og med Triggerpoint skal SATS hjelpe medlemmene til å forebygge og få bedre utbyte av treningen.  

Skadereduserende
Ved hard trening oppstår små skader eller rifter i muskelfibrene. Mange kjenner igjen dette som stølhet etter trening. Triggerpoint mykner opp og tøyer ut de stramme og såre musklene, og bidrar til å løse opp eventuelle muskelknuter. I tillegg kan Triggerpoint bidra til å løse opp spenninger som kommer fra stress.

– For å opprettholde en stigende prestasjonskurve er det viktig å huske på å ta vare på musklene og kroppen. Dessverre er det mange som glemmer det. En god bevegelighetsbane er helt essensielt for å kunne redusere og unngå skader.

Optimaliserer treningen
Massasjen øker blodsirkulasjonen og kan bidra til å strekke muskler som har blitt for korte. Den nye gruppetreningen kan derfor være en god investering for de som ønsker bedre effekt av treningen. Prestasjonsevnen vil øke, slik at man får mest mulig ut av hver treningsøkt.

– Jeg er sikker på at mange av de som trener mye vil heve prestasjonene sine dersom de erstatter en ordinær treningsøkt med en time med Triggerpoint.

 

 

 

 

Emner

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.