Gå videre til innhold
Siemens flexInduction&discControl_discControl

Bilde -

Siemens flexInduction&discControl_discControl

Design og innovasjon går alltid hånd i hånd hos Siemens. Nå lanseres to unike funksjoner innen Siemens induksjonstopper; den nye smidige styremåten discControl og den revolusjonerende induksjonssonen flexInduction. Utover de tekniske fordelene er platetoppene et eksklusivt og stilrent innslag i kjøkkenet.
  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Kreditering: Siemens
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 2953 x 2213, 968 KB
Last ned

Emner

Kategorier

Kontakter

Siemens Home Appliances press contact

Pressekontakt Press contact

Det designsterke hvitevaremerket Siemens markedsføres i Norge av BSH Husholdningsapparater AS. Produktene holder høy teknisk standard når det gjelder innovasjon, design og funksjon.

Siemens Husholdningsapparater markedsfører og selger kjøle- og fryseskap, komfyrer, ovner og ventilatorer, vaskemaskiner, tørketromler og oppvaskmaskiner, så vel som mindre husholdningsapparater som støvsugere og kaffemaskiner på det norske markedet. Produktene blir solgt til konsumenten via kjøkkenforhandlere og via detaljhandelen.