Pressemelding -

Kom i feststemning med Sonys nye EXTRA BASS-høyttalere

Tre nye, kompakte og trådløse høyttalere med kraftig bass og partyeffekter.

Med de nye trådløse høyttalerne SRS-XB41, SRS-XB31, og SRS-XB21 i EXTRA BASS-serien kan du skape den ultimate feststemningen hvor som helst. Lydkvaliteten på disse høyttalerne byr på en tredimensjonal musikkopplevelse som skal gi deg følelsen av å være på en musikkfestival og høre levende musikk. Dette er mulig takket være LIVE SOUND-modusen som sprer lydsignalene både vertikalt og horisontalt. I tillegg er høyttalerne designet med fokus på en dyp og kraftig bass som passer perfekt til musikksjangre som EDM, grime og hip hop.

De nye høyttalerne er robuste, støv- og vannavstøtende og tåler derfor en fuktig kveld – på stranden, ved bassenget eller i skibakken. Sony-høyttalerne leveres i fem ulike fargevalg, og med 24 timers batterilevetid[1],[2].

Den lekne «Party Booster»-funksjonen gir deg i tillegg en rekke interaktive muligheter: Ved å berøre høyttaleren kan du generere lyd- og lysreaksjoner, og bruke høyttaleren som et instrument.

Pris og tilgjengelighet

De trådløse høyttalerne fra Sony blir tilgjengelig fra april 2018, og får følgende estimerte priser:

SRS-XB41 – 2,400 kroner

SRS-XB31 – 1,700 kroner

SRS-XB21 – 1,250 kroner

Produktspesifikasjoner

SRS-XB41

SRS-XB31

SRS-XB21

For mer informasjon, se fullstendig pressemelding vedlagt.

Flere nyheter fra CES i Sonys pressesenter.

[1] 24 hour battery life is featured on XB41/XB31 models only, XB21 has a 12 hour battery life

[2] When lighting is off in Standard mode. The listed time may differ due to the surrounding temperature and usage conditions.

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • xb21
  • ces2018
  • lyd
  • extrabass
  • xb31
  • xb41

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Kontakter

Line Holm Hansen

Pressekontakt PR Manager Nordic +45 28 43 84 88

Relatert innhold