Gå videre til innhold
Foto: Siv Nårstad Skansen / Maihaugen
Foto: Siv Nårstad Skansen / Maihaugen

Pressemelding -

Frich's skal drive kafeen på Maihaugen

Frich's AS får ansvaret for serveringen på friluftsmuseet Maihaugen på Lillehammer. Det tradisjonsrike selskapet med røtter på Dombås skal drive Maihaugkafeen fra 1. mai 2018.

Det er en erfaren og solid aktør Maihaugen nå inngår samarbeid med. 

I tillegg til Frich's Kafeteria på Dombås driver selskapet Dale-Gudbrands Gard, Peer Gynt Hotell og Spiseri og flere andre veikroer og overnattingssteder i Oppland, Hedmark og Trøndelag. Frich's skal også drive det nye hotellet i Mjøstårnet i Brumunddal.

I serveringsvirksomheten på Maihaugen inngår kafeen i besøkssenteret, som er åpen hver dag i museets åpningstid. I sommersesongen er det også åpen kafé i Kirkestuen og Bakeriet i friluftsmuseet. Frich's Spiseri Maihaugen får også serveringen til selskaper og til arrangementer i friluftsmuseet og Maihaugsalen.

Når Frich's starter på Maihaugen legger selskapet vekt på norsk tradisjonsmat og vil samarbeide med lokale leverandører av gode råvarer.

Kontaktpersoner

  • Øyvind Frich, direktør i Frich AS, mob: 900 98 887
  • Jostein Skurdal, administrerende direktør i Stiftelsen Lillehammer museum, mob: 934 66 705

Related links

Emner

Kategorier


Stiftelsen Lillehammer museum er overbygningen for de fem museene Bjørnstjerne Bjørnsons hjem Aulestad, Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk, Maihaugen, Norges Olympiske Museum, Norges Postmuseum og kunnskapssenteret Norsk Håndverksinstitutt. Vi legger til rette for at mennesker skal lære noe sammen – og få gode opplevelser.

Kontakter

Audun Eckhoff

Audun Eckhoff

Administrerende direktør i Stiftelsen Lillehammer museum 91 37 58 98

Utvikle mennesker for å skape opplevelser

Stiftelsen Lillehammer museum er overbygningen for de seks museene Maihaugen, Lillehammer Kunstmuseum, Norges Olympiske Museum, Bjørnstjerne Bjørnsons Aulestad, Sigrid Undsets Bjerkebæk, Norges Postmuseum og kunnskapssenteret Norsk Håndverksinstitutt. Vi legger til rette for at mennesker skal lære noe sammen – og få gode opplevelser.