Pressemelding -

Tør du se Globen forvandlet til et gresskar? Suicide Rescue var med og bestige Globen!

Suicide Rescue er stolte medarrangører av Shockholm (Skandinavias største Halloweenparade og event). På torsdag fikk Globen nytt utseende – Suicide Rescue var med på å forandre Globen til verdens største Halloween-gresskar. Sannah Eklund, representant for Suicide Rescue, var en av de modige som besteg Globen.

”Jeg føler meg opprømt og privilegert for at jeg har fått være en del av klattreteamet” sier Sannah Eklund. ”Jobben begynte lenge før solen sto opp og varte til hvert eneste lille bit av gresskarets munn og øyne var på plass”, forsetter hun.

Shockholm støtter i år de ideelle organisasjonene Suicide Rescue, ECPAT og Barncancerfonden. Barn som representerer disse ideelle organisasjonene satte symbolsk fyr på Globen og lyste dermed opp himmelen i en vakker oransje Halloweenfarge.

”Halloween handler ikke bare om gresskar og knask eller knep, men også monstre, spøkelser og andre skumle ting, noen mer skremmende enn andre. Vi har alle ting vi er redde for, noen mer uskyldige mens andre redsler tar over og påvirker våre liv på en måte som er begrensende og destruktive” sier Johan Sjöholm, Generalsekretær i Suicide Rescue.

Han fortsetter: ” Der utrolig viktig at man ikke lar redsler i ulike former ta overhånd, noe som Suicide Rescue arbeider aktivt med, og derfor føles det både viktig og naturlig for oss å være en del av Shockholm.”

Bak Shockholm står arrangør og initiativtaker Bill Schacht, som etter flere år endelig har fått Stockholm by til å stille seg bak sin ide. I sammenheng med at Globen forvandlet til verdens største Halloweengresskar hadde det svenske bandet Maskinen en opptreden oppå Globen. 

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • suicide rescue
  • globen
  • halloween
  • sannah eklund
  • johan sjöholm
  • gresskar
  • halloween-gresskar

Suicide Rescue er en internasjonal frivillig organisasjon. Vi arbeider aktivt med å hindre selvmord. Vårt fokus er på barn, ungdommer, unge voksne og LHBTQ, men vi finnes for alle som har selvmordstanker


Kontakter

Ingrid Selnes Arholm

Pressekontakt Pressekontakt Pressekontakt før Suicide Rescue i Norge og internatsjonellt 800 24 800