Skip to main content

En stämningsfull jul på TanumStrand

Pressemelding   •   nov 25, 2016 07:22 CET

Med ett helt nytt koncept bjuder TanumStrand in till julmys som inspirerar och ger dig energi ända fram till dopparedagen.

Vid Skagerraks strand skiftar havet och himlen i takt med vädret. Vackert är det alltid, och just nu extra stämningsfullt. Med ett helt nytt koncept bjuder TanumStrand in till julmys som inspirerar och ger dig energi ända fram till dopparedagen. 


Mellan 25 november och 17 december är hela TanumStrand klätt i julskrud med tindrande ljus både inomhus och utomhus. Unna dig en avkopplande helg där du verkligen kan njuta och få en försmak av julen. Med ett julpaket på TanumStrand blir hela helgen som ett stort julbord där du själv kan plocka ihop allt det du är sugen på.


Juleljus och juldopp

Ljusen tindrar längs bryggorna och en uppfriskande promenad längs havet blir en skön inledning på en helgvistelse. Sjöboden Udden står pyntad och erbjuder en värmande paus med glögg; eller kanske en skummande ölprovning. Nere på bryggan brinner elden i den ryska tältbastun Banyan och havet är bara ett par steg bort för den som vill anta utmaningen med ett riktigt juldopp. De flesta lördagar kan du också boka in en skärgårdstur med m/s Donalda.

Njutning för alla sinnen

Fire & Ice, TanumStrands nya koncept, är som gjort för att skapa energi och julkänsla. Balansen mellan det kalla och varma, ute och inne, hav och stillhet ger en unik vistelse som alla bär med sig länge.
I träningsverkstaden pågår träning av såväl julskinka, som mage och lår, effektiv förbränning av julkalorier med Brännmaneten och yoga som ger julefrid i sinnet. Spa Horisont bjuder in till många sköna upplevelser och när du mår som allra bäst är det dags att njuta av maten.


Det bästa av allt
Julbordet står dukat i restaurang Latitud 58° där trion It´s a living thing spelar soft och stämningsfull livemusik. Kvällen inleds med en fördrink och sedan serveras förrätten vid bordet, en bricka fylld med utvalda sillar samt läckra skaldjur på en bädd av is. Därefter smakar det gott med ett traditionsenligt julbord som låtit sig inspireras av den 58:e breddgraden.

Julbord för hela familjen

Under tre söndagar, 27/11, 4/12 och 11/12, dukar restaurang Latitud 58° upp ett dignande julbord för hela familjen. Gottebordet bjuder på allt du kan önska och självaste tomtefar kommer på besök till de små.  

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.

Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.