Skip to main content

Kari Jaquesson drar på BoostCamp, Grebbestad, West Sweden

Pressemelding   •   apr 04, 2016 14:17 CEST

Med glimten i ögat ställer Kari Jacquesson frågan;
-Livet går i direktesending - er du 'på'? Det gode liv skaper vi selv, men vi lever alle i relasjoner og i samfunn. Å finne sin egen personlige balanse er ikke så komplisert, det gjelder å holde det K*I*S*S - Keep It Safe and Simple. 

Norska fitness profilen Kari Jaquesson ”Hela Norges personliga tränare” drar till BoostCamp, TanumStrand, Grebbestad i hjärtat på den svenska västkusten. Kari Jaquesson kommer hålla i såväl lugna som fartfyllda pass och en inspirerande och motivationshöjande föreläsning under träningshelgen BoostCamp som går av stapeln torsdag 5 maj till lördag 7 maj.

Kari Jaquesson blev på allvar känd genom den dagliga morgonträningen på TV2. Hon blev "Hela Norges personliga tränare” och beskrivs som en fitnesspionärerna i Norge. I folkmun sägs det att hon till och med kan motivera en sten till att träna!

Kari har introducerat många av de senast fitnesstrenderna i Norge och reser både inrikes och utomlands för att ubilda instruktörer och träningsentusiaster genom kurser och utbildningar. Hon grundade det första utbildningssystemet för aerobicsinstruktörer i Norge och har i flera år nått den stora massan i Norge genom olika radio- och TVprogram.

Jaquesson lägger fokus på att alla skall komma i sin bästa form någonsin och inte pressa sig in i ett förhandsbeställt ideal. Kari Jaquessons säger att hennes motto är;

-Litt gjør mye!

Under föreläsningen på TanumStrands Boostcamp ger Kari Jaquesson en motivationsboost, inspiration och även verktyg. Kari Jaquesson erbjuder en metod, serverat på ett humoristiskt och engagerande sätt, för att på så sätt lyfta de enskilda individerna i publiken.

Under BoostCamp möter vi Kari Jaquesson under träningspass som riktar sig mot såväl den nyblivna motionären som vana utövaren, killar och tjejer i Tabata Zen, E-Z Aerobics och Styrka-Core-Stretch.

BoostCamp på TanumStrand är en återspegling av att TanumStrand går en ny tid till mötes. Under merparten av året kommer hotell- och konferensanläggningen lägga allt mer fokus på wellness i form av SPA, Outdoor och matupplevelser.

Kari Jaquesson är en väletablerad norsk aeorbicsinstruktör/utbildare, erkänd journalist inom träning, kost, livsstil och motivation samt en känd norsk TVpersonlighet. Flera gånger om året arrangerar hon tränings- och välbefinnanderesor över hela världen. Hon har gett ut 7 böcker och 11 tränings DVDer. Jaqusson blev år 2000 utnämnd till Goodwill ambassadör för FN och arbetar nationellt och internationellt för att öka medvetenheten kring kvinnors rättigheter till hälsa.Mer information; http://www.karijaquesson.no/

Boostcamp träningsevent 5-7 maj på hotell- och konferensanläggningen TanumStrand, Grebbestad, Bohuslän, Sverige. Boostcamp är ett socialt event med funktionell och variationsrik träning för alla, från nybörjare till vanan entusiaster, killar som tjejer. Man väljer valfritt bland 65 olika träningsmöjligheter och prova-på-aktiviteter både inne och ute.
Mer information; http://www.tanumstrand.se/tanumstran/hem/tanumstrand-boostcamp/

TanumStrand hotell- och konferensanläggning på svenska västkusten med fokus på SPA, Outdoor och Matupplevelser. Onsdag 4 maj 2016 är det premiär för nya nordiska SPA Horisont med bl a tre stycken pooler, såväl inomhus som utomhus, tre olika bastu, stort relaxrum och en terrass med magisk utsikt över Skagerrak.
Mer information; http://www.tanumstrand.se/tanumstran/hem/spa-paket/

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.

Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.