Skip to main content

Outdoor på svenska västkusten med äventyraren Annelie Pompe

Pressemelding   •   mai 16, 2016 16:59 CEST

En bidragande faktor till Annelie Pompes framgångar inom fridykning och bergsbestigning är att hon yogar varje dag. Genom en bra andningsteknik klarar man bättre av påfrestningar både fysiskt och mentalt i såväl stort som smått.

Annelie Pompe drar till TanumStrand och Fjällbacka skärgård, Bohuslän på svenska västkusten, för att inspirera och ge tillfälle att prova på Outdoor-aktiviteter som kajak, SUP (Stand Up Paddle Board), fridykning och trail-running. I tillägg håller hon yogapass och inspirationsföreläsning, där hon delar med sig av sina erfarenheter som ”världens djupaste och högsta kvinna” under en Multi Experience-helg.

Annelie Pompe som är uppväxt med somrar på den svenska västkusten, rest världen över för dykning och andra äventyr konkluderar att det är i Bohuslän som vi har de finaste vattnen. Med detta i bakgrund känns det självklart att just Annelie Pompe har bjudits in till TanumStrand i Fjällbacka skärgård för att hålla work-shops i äventyr och bättre andning under en Multi Experience-helg i maj.

Anneli Pompe är professionell äventyrare, inspirationsföreläsare, personlig tränare och livscoach. I tillägg är hon världsrekordhållare i fridykning. Hon älskar att surfa, yoga, paddla kajak och utomhusliv ”outdoor living”. Att få dela med sig av sin kunskap kring något man älskar är något av det finaste och roligaste man har. Anneli Pompe menar;

-Att göra nya saker är alltid ett äventyr. Men ett äventyr behöver inte vara att bestiga Mount Everest. Det finns små äventyr att utforska varje dag. Ett äventyr kan även vara att upptäcka en vattensport. Eller att utvecklas på olika nivåer.

En stor källa till sin egen inspiration hittar Annelie Pompe gärna i havet – och då gärna i skärgårdsmiljön utanför Grebbestad och Fjällbacka.

Annelie Pompesvensk äventyrare med bas på svenska västkusten med bred erfarenhet av fridykning och bergsklättring. Hon har satt världsrekord i fridykning ner till 126 meter under vattenytan på ett andetag och bestigit the ”Seven summits” ’de sju topparna’, dvs de högsta bergstopparna i varje världsdel. Har gett ut boken ”Otroligt högt och extremt djupt” med bilder och berättelser om hennes äventyr och livsfilosofi.
Mer information;http://www.anneliepompe.com

Multi Experienceett prova-på-koncept framtaget av TanumStrand med syfte att öppna upp för små äventyr i vardagen. Inom konceptet ryms aktiviteter som kajakpaddling, SUP, fridykning, trail-running, inspirationsföreläsningar med mycket mer. FörstaMulti Experiencehelgen går av stapeln 27-29 maj på TanumStrand. Till hösten kommer Annelie Pompe tillbaka för ytterligare en välfylld helg med Multi Experience 16-18 september. Under den kommande sommaren finns det möjlighet att prova påTanumStrand Multi Experience Family- ett miniformat anpassat till familjer, måndagar kl 16-18 vecka 28-32.
Mer information;http://www.tanumstrand.se/evenemang/annelie-pompe-multi-experience

TanumStrand hotell- och konferensanläggning vid strandkanten på svenska västkusten med fokus på SPA, Outdoor och Matupplevelser. Mer information;http://www.tanumstrand.se/

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.

Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.