Skip to main content

Påskhelg kryddad med Läckbergs mordgåtor

Pressemelding   •   apr 05, 2017 07:16 CEST

Fira påsken på TanumStrand – gå på mordvandring och läs ett signerat exemplar av Camilla Läckbergs senaste deckare Häxan.
- Små samhällen som Fjällbacka är intressantare än storstäder. Här finns ett koncentrat av människor, vanor och traditioner som passar perfekt som underlag för deckare, säger Camilla Läckberg när TanumStrand möter henne.

Påsken på TanumStrand bjuder på skön avkoppling. Slipp stress med inköp och matlagning och njut av goda påskmenyer i restaurang Latitud 58°. I Spa Horisont är vattnet alltid varmt och inbjudande oavsett aprilväder och efter en sinnlig spabehandling är du redo att ta dig an hela helgen. På påskaftons kväll tänder man påskelden medan skymningen tätnar.

Deckarfrossa i Läckberg-land
En kort bilresa söder om Grebbestad ligger Fjällbacka, Camilla Läckbergs födelseort och hemtrakt för hennes tio deckare. Här har det begåtts fler mord än någon annanstans i landet, om än fiktiva. Fredag, lördag och söndag under påsken kan du via TanumStrands reception boka en guidad vandring i kriminaldrottningens fotspår. Upplev mordplatser och miljöer från både böcker och filminspelningar tillsammans med en kunnig guide.

- Mordvandring i Fjällbacka är en rolig idé. Det känns bra att ha kunnat bidra till bygden. Det känns stort att ha fått en guidad vandring uppkallad efter mig och mina böcker. Sist jag gick den kom jag i diskussion med guiden om var ett av liken låg. Jag fick ge mig..., säger Camilla Läckberg.

Den här påsken erbjuder TanumStrand dessutom en riktig present: i hotellreceptionen kan du köpa ett signerat exemplar av Camilla Läckbergs senaste deckare Häxan. Slå dig sedan ner i en bekväm fåtölj och låt dig uppslukas av ännu en mordgåta i Fjällbacka.

- Häxan är min tjockaste och mest komplicerade bok hittills. Med utgångspunkt i häxprocesserna på 1670-talet fann jag paralleller till vår framtid. Starka, kunniga kvinnor som sticker ut har alltid varit utsatta. Nu som då.

En påskhälsning från Camilla Läckberg

I samband med TanumStrands pratstund med Camilla Läckberg lämnade hon en liten videohälsning till alla sina läsare (se relaterat material).

Påskpaket på TanumStrand

I TanumStrands påskpaket ingår havsnära hotellogi med frukost och goda påskmenyer. Passa också på att boka till ett avkopplande besök på SPA Horisont. Reser du med familjen, boka istället Påsk Family, en härlig påskhelg full av lek, bus, bad och äventyr. Prova Cirkusskolan med Circus Titan och vår coola Action Zone.

I paketet TanumStrand Påsk Family ingår hotellogi med frukost, goda påskmenyer, fri entré till familjebadet och alla påskens aktiviteter.

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.

Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.