Pressemelding -

SPA i februari – 5 anledningar till varför ALLA behöver det

Mörkt, kallt och vabruari i antågande... Denna tid på året behöver vi återhämtning och tid med varandra – mer än någonsin! 

Det finns nog inget som är så härligt som att sänka sig ner i ett väldoftande varmt bad, njuta av storslagen skärgårdsutsikt och sedan ligga och halvdåsa på en divan med saftiga fruktbitar på armlängds avstånd.

5 anledningar att besöka SPA Horisont på TanumStrand i februari:
1. Alla hjärtans dag. Njut av en stund på SPA tillsammans med någon du håller kär. Att få stanna upp i vardagen och bara få tid till varandra – det är KÄRLEK! Kärleksfulla relationer – att älska och känna sig älskad sägs dessutom vara viktigt för immunförsvaret. Det gäller både fysisk och mental närhet. Upplever man sig däremot olycklig i sitt förhållande eller i sitt sociala umgänge – sägs man bli mer mottaglig för infektioner.

2. Ta del av yogans läkande kraft. Under helgerna bjuder TanumStrand sina övernattande gäster på morgonyoga inne på SPA - med en magisk utsikt över hav och skärgård. Med medveten närvaro väcker du kropp och sinne och fyller på med massa positiv energi.

3. Dags för fredagsmys... Midnight SPA - nu kan du gå på SPA sent på kvällen! Under utvalda fredagskvällar öppnar TanumStrand upp SPA Horisont för dig och dina vänner. Från klockan 21 fram till midnatt varvar ni ned med hjälp av mörkret utanför. Låt en stjärnklar himmel avsluta veckan tillsammans med värmen från pooler, hällar och sköna relaxytor. Givetvis väntar bubbel för den som vill!

4. Massagens magi. Att unna sig en skön SPA-behandling är förmodligen något av det finaste du kan ge dig själv. Visste du till exempel att massage ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress, påskyndar läkning, minskar oro och förebygger och lindrar spänningshuvudvärk? Dumt att låta bli, eller hur ;)

5. Havsbadsritualen. I februari är det premiär för TanumStrands nya havsbadsritual. Vinterbad och bastu är en oslagbar kombo och sägs ha väldigt många positiva hälsoeffekter. Den mysiga lilla bastun ligger bara några meter från badstegen och ett svalkande bad är inte långt borta. Med hjälp av massa härliga produkter och guidad vägledning, kommer bastu- och tvagningsritualen få dig fylld med ny energi.

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • tanumstrand

Regions

  • Østfold

TanumStrand er et av Bohusläns störste hotell- og konferanseanlegg med 165 rom, 97 hytter og egen gjestehavn. Hotellet kan ta i mot opptil 1000 gjester for overnatting, middag, möter og aktiviteter. Med en fantastisk beliggenhet helt nede ved Skagerraks strandkant står havet og skjærgårdsopplevelser i fokus. TanumStrand har åpent hele året, og ligger kun en 2 timers biltur fra Oslo.

Kontakter

Christel Edbäck

Hotellsjef Hotellaktiviteter, barneaktiviteter, hotellosji +46 525 191 14