Skip to main content

Träning och halloween med Nassim Al Fakir

Pressemelding   •   okt 31, 2016 07:03 CET

Nassim Al Fakir besöker TanumStrand och firar höstlovet med massa härliga barn.

Fredag den 4 november får TanumStrand besök av underhållaren, programledaren och tv-profilen Nassim Al Fakir. Nassim har bland annat trollbundit många barn med sina sånger och lekar i Bolibompa och på höstlovet bjuder han både på träningspass för stora och små, en familjeföreställning och spökbus med barnen.

TanumStrand dukar upp med ett lekfullt program tillsammans med aktivitetsledare under vecka 44. ”Spök&bus” blir det extra mycket av den 4 november med bland annat Halloweendisco i sjöboden. Nassim bjuder på familjeförställningen ”Spökbus och Skoj” med musik, bus och interaktivitet för hela familjen. En show som avslutas med spökvandring mot strandkanten.

Nassim har alltid älskat att röra på sig och leker sig gärna fram för att hitta inspiration. Under sin dag på TanumStrand kommer han att hålla kul träningspass för både barn och vuxna. I sin familjeföreställning låter han ofta gruppen inspirera honom till vad som händer. Showen blir en rolig mix av sång, musik och rörelse, lovar han.

– Jag har lärt mig hur jag ska jobba med barn utifrån glädje och utan att pressa dem; det betyder ju inte att det inte kan vara svettigt eller jobbigt ibland men det jag vill är att alla ska ha kul tillsammans med mig.


Roligt för hela familjen

Höstlovspaket på TanumStrand innebär att alla i familjen ska ha roligt. Både för barnen och vuxna finns aktiviteter utomhus med äventyrslekar och skattjakt i den vackra naturen.

Under sommaren blev TanumStrand klar med sin stora ombyggnad och det finns många nyheter att upptäcka för både stora och små. Det nyrenoverade familjebadet ”Stora Blå” med 25-metersbassäng, rutschkanor och bubbelpool väntar på alla badsugna.

Badet är öppet alla dagar och entré ingår i vistelsen. För de föräldrar som önskar finns det möjlighet att boka en egen stund i nya SPA Horisont, med relaxavdelning ut mot havet och en rad olika behandlingar att välja på. 

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.

Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.