Gå videre til innhold
Blephagel – fuktende og mykgjørende rengjøringsgel for sensitive øyelokk og vipper

Pressemelding -

Blephagel – fuktende og mykgjørende rengjøringsgel for sensitive øyelokk og vipper

En ny rapport presentert i det vitenskapelige tidsskriftet The Ocular Surface fremhever øyelokkhygiene som en effektiv behandling ved MGD – den vanligste årsaken til tørre øyne.1 Blephagel er et skånsom middel til rengjøring av øyelokkene og er helt uten konserveringsmidler. Takket være den innovative emballasjen holder den seg steril i 8 uker etter åpning.

«Grundig rengjøring er viktig både når det gjelder forebygging og behandling av øyeplager. Blephagel er en steril rengjøringsgel som brukes for å vaske øyelokksrendene og massere øyelokkene. Den bidrar også til å fjerne inntørket sekret. Siden den er så skånsom kan den brukes hver dag», sier Ann-Katrin Alveblom, øyelege og medisinsk sjef i Théa.

Blephagel – beroligende og fuktende rengjøring ved tørre øyne og MGD

Blephagel anbefales for daglig øyelokkhygiene ved blant annet meibomsk kjertel dysfunksjon(MGD), som er den vanligste årsaken til tørre øyne, og som blir vanligere jo eldre vi blir. De meibomske kjertlene ligger innenfor våtkanten og har til oppgave å produsere fettstoffer som skal smøre øyets overflate og hindre fordamping. Dersom kjertlene ikke fungerer som de skal, blir øynene tørre. Da kan rengjøring av øyelokkene, for eksempel med Blephagel, være til hjelp. Med Blephagel kan man enkelt massere de øvre og nedre øyelokkene med små sirkelbevegelser. Det bidrar til å fjerne inntørket sekret, slik at øyelokket kan få tilbake sin normale funksjon.

Steri-Free Technology – skånsom rengjøring uten konserveringsmidler

Øyelokkene og huden rundt øynene er blant de mest sensitive hudpartiene på hele kroppen. Dette var utgangspunktet da Théa utviklet Steri-Free Technology®, en unik teknologi som gir en steril gel som forblir steril også etter åpning – uten tilsetning av konserveringsmidler. Dessuten holder tuben rengjøringsgelen steril i hele bruksperioden.

Innholdsstoffene i Blephagel er nøye utvalgt på grunn av de fuktende, mykgjørende og beroligende egenskapene. Blephagel kan med fordel brukes for å fjerneøyesminke, også vannfast.

Tips! Lag en daglig rutine med rengjøring av øyelokk og vipper morgen og kveld, for eksempel i forbindelse med tannpuss.

Blephaclean – våtservietter med dokumentert klinisk effekt

I samme serie som Blephagel finnes også Blephaclean våtservietter som fjerner sekret, skorper og partikler.Våtserviettene rengjør, stimulerer tilheling og nydannelse av hud, fukter og beskytter uten å irritere øyne eller hud. De er fremstilt i samarbeid med hud- og øyeleger og er helt uten parfyme, konserveringsmidler og parabener. Serviettene er godkjent for voksne og barn over 3 måneder. Blephaclean anbefales for daglig øyelokkhygiene ved blant annet blefaritt (øyelokkbetennelse). Blephaclean er også utmerket for kontaktlinsebrukere og allergikere samt ved forskjellige hudplager, som rosacea, øyelokkeksem og seborré (flasseksem). Blephaclean er det første og eneste produktet i sitt slag med CE-merking som medisinteknisk produkt.

Salgssteder: Blephagel og Blephaclean selges reseptfritt på apotek og hos mange optikere.

Anbefalt cirkapris: Blephagel 109 kr/tube 30 g gel. Blephaclean, 99 kr/pakke med 20 servietter.

Pressebilder: Høyoppløselige bilder til media kan lastes ned i presserommet vårt: http://www.mynewsdesk.com/no/thea

Kontaktperson: Nils Petter Hansen, Business Unit Manager Norge Théa Nordic, mobil: +47 977 98 508, e-post: n.hansen@thea-nordic.com

Referanser: 1) Jones, L. et al. (2017) TFOS DEWS II Management and Therapy Report, The Ocular Surface, 15: 575-628.

Emner


Théa er et uavhengig legemiddelfirma som har spesialisert seg på forskning, utvikling og kommersialisering av øyeprodukter uten konserveringsmidler. Vår historie strekker seg tilbake til 1871, og vi driver forskning og utvikling innenfor alle behandlingsområder relatert til øynene. Alt vi gjør er bygget på forståelsen om at alt kan forbedres – alt kan forenkles. Produktene våre finnes allerede i mer enn 70 land. Les mer på vår hjemmeside: www.thea.no

Kontakter

Nils Petter Hansen

Nils Petter Hansen

Pressekontakt Business Unit Manager Norge Théa Nordic +47 977 98 508

Relatert innhold

Om Théa Nordic AB

Théa er et uavhengig legemiddelfirma som har spesialisert seg på forskning, utvikling og kommersialisering av øyeprodukter uten konserveringsmidler. Vår historie strekker seg tilbake til 1871, og vi driver forskning og utvikling innenfor alle behandlingsområder relatert til øynene. Alt vi gjør er bygget på forståelsen om at alt kan forbedres – alt kan forenkles. Produktene våre finnes allerede i mer enn 70 land.

Théa Nordic AB
Ekornrudveien 31A
1410 Kolbotn
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom