Nyhet -

Rekordmange søkere til sommerjobb hos Undervisningsbygg

Undervisningsbygg fikk 163 søkere til sommerjobb i 2018.

Undervisningsbygg bygger og drifter alle skolene i Oslo. Normalt ansetter de fem ferievikarer hvert år for å hjelpe fullføre byggeprosjektene i innspurten før skolestart. I mange bransjer er sommeren en rolig tid, men hos Undervisningsbygg er det derimot effektive sommermåneder for å gjøre ferdig nye og rehabiliterte bygg før skolebarna kommer tilbake i august.

At hele 163 personer har søkt på sommervikariat i Undervisningsbygg er noe HR-rådgiver Trude Solberg gleder seg over.

- Dette er ny rekord, og vi syns det er kjempebra at mange vil jobbe her om sommeren. Det er ekstra hyggelig at det er mange studenter som går siste år på tekniske utdannelser som søker sommerjobb her, sier hun.

Lars Kristian Stramrud og Catharina Holthe startet begge i Undervisningsbygg som ferievikarer. I dag har Lars Kristian en midlertidig stilling ved siden av studiene og Catharina er fast ansatt. Lars Kristian jobber i prosjektavdelingen og utreder om eiendommene til Undervisningsbygg kan utvikles mer, ettersom det er stort behov for flere skoleplasser i Oslo. Catharina Holthe er controller i forvaltningsavdelingen. De syns begge det var en fordel å ha sommerjobb i Undervisningsbygg mens de var studenter.

- Det er veldig fint å få nyttig jobberfaring om sommeren, og det er motiverende å søke fast jobb et sted hvor man allerede er litt kjent, sier de.

Fakta Undervisningsbygg
Undervisningsbygg er Oslos største eiendomsforvalter med 165 skoler og totalt 724 bygg i porteføljen. Cirka 85 000 elever og 13 000 ansatte bruker daglig Undervisningsbyggs lokaler. Årlig bygger Undervisningsbygg for over to milliarder kroner, og investeringene gjelder både nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Samtidig er det å sikre riktig, enhetlig og effektiv drift og vedlikehold av bygningsmassen en viktig oppgave.

Emner

  • Bygg, eiendom

Kategorier

  • bygg og anlegg
  • sommervikar
  • skole
  • miljø

Regions

  • Oslo

Kontakter

Trond Borge Ottersen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 95840758

Relatert innhold