Skip to main content

Monarch flyver stadig til Tobago

Pressemelding   •   sep 01, 2014 16:24 CEST

I kølvandet på nyhederne om Monarch Airlines’ kommende omstrukturering understreger Tobago house of assembly, at den nuværende kontrakt med Monarch Airlines stadig er gældende.

På nuværende tidspunkt har Tobagos lokale regering, Tobago House of Assembly kontrakt med Monarch Airlines om ugentlige flyvninger indtil midten af december 2014, og to gange ugentligt fra midten af december til slutningen af April 2015. Monarch har forsikret at der ikke sker ændringer i dette.

Da Monarch fra Maj 2014 har valgt at fokusere på de korte Europæiske flyvninger, er Tobagos ministerium  for turisme og transport ved at undersøge nye muligheder for, at fortsætte og øge passende lufttransport til Tobago fra maj 2015, og er overbeviste om at kunne opfylde alle fremtidige krav til lufttransport til Tobago.


United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy