Pressemelding -

Press på utleieleiligheter i Oslo sentrum

Da Usbl skulle holde visning på en av sine utleieboliger i Storgata 49 i Oslo sentrum, sto det lang kø på utsiden av leiligheten.

Flere måtte vente lenge for å kunne komme inn og se på 4-romsleiligheten som var ledig for utleie.

Leiligheten er en del av et leilighetskompleks som eies av Usbl, og som ble ferdig rehabilitert i 2015. Bygget består av totalt 37 leiligheter i varierende størrelser, og er det tidligere hovedkontoret til Usbl.

«Det er fortrinnsrett for våre medlemmer på våre utleieleiligheter, og dette er en viktig medlemsfordel for de som ikke har anledning eller ønsker å kjøpe egen bolig, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun. Vi har den siste tiden opplevd en økning i antall henvendelser fra nye og eksisterende medlemmer som ønsker å leie bolig av oss, og på denne visningen møtte det opp rekordmange interesserte. Dette kan tyde på at det nå er stor rift om sentrale utleieleiligheter i Oslo sentrum», avslutter Bruun.

Emner

  • Bygg, eiendom

Usbl er et av Norges største boligbyggelag, og bygger og forvalter boliger for sine medlemmer. Selskapet startet opp i 1948, og har i dag 97 000 medlemmer og forvalter over 1500 borettslag og sameier på Østlandet. I tillegg til en rekke andre fordeler, har medlemmer i Usbl forkjøpsrett på 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge.

Kontakter

Robin Sharma

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig PR og kommunikasjon 48387661