Pressemelding -

Nye drivhus modeller fra Hartley Botanic

Hartley Botanic beholder sin ledende posisjon i både England og her i Skandinavia. Uslåelig produksjon og sublime følelse av hva som gjør et drivhus, gjør både vakre og nyttige Hartley Botanic vanskelig å slå. presenterte tre nye modeller i standardsortimentet, Hotel Classic, Victorian Gallery og The Grange.

The Grange ble lansert med suksess i 2011 Chelsea Flower Show. En virkelig koselig hus i klassisk engelsk stil. Den høye hipped taket er en selv-åpning ventil som ender i en deilig ball. Enkle linjer sørger for en eksepsjonelt romslig interiør med plass til voksende bord og sitteplasser. The Grange vokse når du går inn i det med enorm plass og utrolig herlig atmosfære.

Pris: inkludert MVA 185 000 SEK
Pris inkl. 231 250 SEK
Pris inkludert avgift, frakt og montering 272 500 SEK

Grand Classic er en forstørret utgave av den populære viktorianske Classic for familien og plantene i en hyggelig combo. Sammen med den viktorianske Gallery, er dette et hus som følger de tradisjonelle drivhus form med inngang på gavlen gir svært gode områder for dyrking. Uten å dominere gir det hagen en luksus rom med tidløs design og karakter av hagen din.

Pris eks mva 185 000 SEK,
Pris inkl. 231 250 SEK
CA pris inkludert avgift, frakt og montering 272 500 SEK

Victorian Gallery bringer tankene både den gamle drivhuset byene, men også til den klassiske galleriet. Dette følger også Hartley tradisjonelle drivhus form for maksimal bruk av dyrket mark. Er spesielt egnet for de som ønsker strukturen i oppdrett eller krever den lange, smale fasong og innspill i den korte enden.

Pris eks mva 235 000 SEK,
Pris inkl. 293 750 SEK
CA pris inkludert avgift, frakt og montering 540 750 SEK

Emner

  • Arkitektur

Kategorier

  • engelsk hage
  • hage
  • hageutstyr
  • orangerier
  • veksthus
  • vinterhage

Exklusiv engelsk hage till  Skandinavien

Kontakter

Berenike Munthe

Pressekontakt Delägare och marknadschef Marknad +46852027480