Press release -

Vehco har rebrandet AddSecure

Vehco, som har været en del af AddSecure siden 2018, rebrandes til AddSecure. Dette er et logisk navneskift, som kommer til at knytte det datadrevne tilbud til transportsektoren tættere til AddSecures kerneforretning med levering af sikre data og kritisk kommunikation. Kunderne kommer til at nyde godt af en komplet løsning til hele order-to-cash-processen, herunder både FMS og TMS, samt cloudbaserede tjenester, der drives af sikre data og kommunikation.

AddSecure, som er en førende europæisk leverandør af førsteklasses løsninger til sikker kritisk kommunikation og data, opkøbte Fleet Management Systems-leverandøren Vecho i maj 2018. I dag annoncerede de to virksomheder, at Vehco rebrandes til AddSecure. Dette er et logisk navneskift for Vehco, som kommer til at knytte det datadrevne tilbud til transportsektoren tættere til AddSecures kerneforretning med levering af sikre data og kritisk kommunikation.

Denne rebranding styrker Vehcos fokus på at udvide sine kunde- og industribaserede løsninger til transportsektoren. Logistikbranchen kræver mere forretningskritiske softwareløsninger, og det vil være en vigtig og afgørende faktor samt et stort konkurrenceparameter for hele logistikbranchen at kunne sikre data og kritisk kommunikation.

Kundefordele ved det udvidede Smart Transport-tilbud

Rebrandingen er i tråd med Vehcos mission, som er at forenkle transportvirksomhedernes logistikværdikæde med det formål at frigøre kapital, tid og ressourcer.

"Selvom virksomhedens navn har ændret sig, er medarbejderne og formålet det samme. Vores kunder vil få adgang til det største og mest komplette tilbud på markedet i dag, en end-to-end løsning fra order-to-cash, der dækker både flåde- og transportstyring," siger Johan Frilund, som er administrerende direktør for AddSecure Smart Transport.

Det brede udbud gør, at virksomheden er hurtigt kørende og sikrer desuden både hurtigere og enklere drift. Coronapandemien har vist, at det er afgørende for transportvirksomheder at have en fleksibel drift og være i stand til at fortsætte driften, mens transportadministratorer, disponenter og speditører arbejder hjemmefra.

"Både kunder og medarbejdere vil drage fordel af den stabilitet, langsigtede værdi og fremtidige vækst, som det giver at være én virksomhed med en samlet brandstrategi. Og eftersom nutidens transportsystemer i stigende grad er datadrevne, er det af afgørende betydning, at både data og kritisk kommunikation er sikre. Dette er AddSecures kernekompetence," udtalte Stefan Albertsson, som er CEO for AddSecure.

Vehcos nuværende CEO, Johan Frilund, forbliver administrerende direktør for Smart Transport og rapporterer ligesom før direkte til AddSecures CEO, Stefan Albertsson.

Læs mere om AddSecure her og om Smart Transport her.

Related links

Topics

  • Data, Telecom, IT

Categories

  • secure critical communications
  • iot
  • smart transport
  • vehco

Om AddSecure

AddSecure er en førende europæisk leverandør af sikring i forbindelse med kritisk kommunikation. Virksomheden forsyner over 50 000 kunder og partnere i hele Europa med løsninger til en sikker kommunikation og deres liv reddende applikationer. Det redder liv, sikrer ejendom samt vitale og sociale funktioner og hjælper virksomheder til en problemfri drift. AddSecure servicerer kunder i sikkerhedsbranchen, inden for bygningssikkerhed og automatisering, inden for digital pleje, i transport og logistik, forsyningsselskaber med mere. Kunderne forsynes med løsninger inden for Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue og Smart Transport. Virksomheden blev grundlagt i starten af 70erne og har I dag mere end 550 ansatte i 13 lande. AddSecure har hovedkontor I Sverige og lokale afdelinger og et netværk af distributører I hele Europa. AddSecure’s ejere med aktiemajoriteten er Castik Capital, en europæisk privatfond med en langsigtet tilgang til værdiskabelse; den blev grundlagt i 2014

Contacts

Kristina Grandin

Press contact Director Corporate Communications +46 70 689 52 08

Related content