Skip to content
JYSK donacijom nameštaja razveselio učenike OŠ "Desanka Maksimović" iz Zaječara

Press release -

JYSK donacijom nameštaja razveselio učenike OŠ "Desanka Maksimović" iz Zaječara

Zaječar, May 20, 2019. - Povodom skorog otvaranja radnje u Zaječaru, međunarodni maloprodajni lanac JYSK,  OŠ DESANKA Maksimovic, donirao kancelarijski nameštaj u vrednosti većoj OD 250,000.00 DIN Tako razveselio učenike school.

Regionalni vođa prodaje JYSK-a Miodrag Zadravković posetio je OŠ "Desanka Maksimović˝, gde je u prisustvu direktora škole, Nebojše Milijić donirao  nameštaj kako bi deci ulapšali školske dane.

˝JYSK je kao kompanija angažovan kroz društveno odgovorne projekte i uvek se trudimo doprineti lokalnoj zajednici. Našim dolaskom u Zaječar ne otvaramo nova radna mesta već i donacijama kao što je ova odgovaramo na stvarne potrebe stanovnika. Izuzetna mi je čast da smo ovom prigodom imali prilike surađivati s baš ovom ustanovom i razveseliti njene osnovce.˝, izjavio je Zoran Malešević , retail manager JYSK-a za Srbiju.

JYSK prodavnica u Zaječaru koja na preko preko 1.200 metara kvadratnih u skopu parka, Čupićeva 2, otvoriće se 30. maja, a biće zaposleno 7 novih radnika. 

Topics


JYSK je međunarodni lanac prodavnica koji potiče iz Skandinavije i koji prodaje sve što vam je potrebno za kuću. Prva prodavnica otvorena je 1979 u Danskoj, a danas JYSK ima preko 2.700 prodavnica i 23.000 zaposlenih u 51 zemalja. U Nemačkoj i Austriji ove prodavnice se zovu Dänisches Bettenlager, a u ostatku sveta JYSK. Danski trgovac Lars Larsen je vlasnik kompanije JYSK kao i mnogih drugih kompanija čiji je godišnji promet približno 4,02 milijardi EUR. Godišnji promet kompanije JYSK iznosi 3.58 milijarde EUR.

Contacts

Zvjezdana Novak

Zvjezdana Novak

Press contact Communications Manager +385997368570

O kompaniji JYSK

JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera.

Sa više od 3400 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 31.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,9 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2022./23. ostvario promet od 5,2 milijardi evra.