Pressmeddelande -

Molvik Grafisk AS - først i Norge med arifiQ

arifiQ er nå tilgjengelig i norsk versjon, og gjennom Agfa Graphics v/Thor Gudmundsen har Molvik Grafisk AS funnet det innovative svenske tilbud- og ordreverktøyet.

Prosessen har gått fort. På 2 uker fra første introduksjon av arifiQ-verktøyet, har Molvik Grafisk AS bestemt seg og er nå i gang. Med arifiQ kan selgerene, etter bare et par timers opplæring i systemet, arbeide selvstendig med prisforespørsler og tilbud.

Det fullskalerte kalkylesystemet med den direkte responsen gjør at det tar mindre enn sekunder for å se hvordan prisen påvirkes mellom ulike valg. Takket være det kan selgerene levere pris direkte ute hos kundene med trygghet for at kalkylene er korrekte.

-Vi vet at mulighetene for å vinne ordren er mye større nå du kan gi en rask pris, så når vi fikk se arifiQ var dette en enkel beslutning, sier Knut Molvik, Daglig leder og partner av Molvik Grafisk AS.

Nå selgeren klikker på bestilling, ser produksjonen direkte hvilken maskin og hvilket papir trykksaken skal produseres med, og med detaljert informasjon om hvor lang tid som er beregnet på de respektive arbeidsoppgaver.

-Denne måte å arbeide på kommer til å frigjøre ressurser, minske administrasjonen og øke kontrollen over kostnader. En annen sak er at risikoen for feil minimeres, som ellers fremkommer i mer tradisjonelle systemer der det ofte kreves store kunnskaper og erfarenhet for å regne kalkyler, fortsetter en glad Knut Molvik.

Molvik Grafisk AS er et kjent trykkeri i Bergen, som blant mye annet produserer verdens mest respekterte Beatles magasin. Bedriften har en tradisjon for å ligge i forkant med ny produksjonsteknikk. Nå gjør Molvik Grafisk AS et teknologisk sprang med arifiQ, når det gjelder prosessen med salg- og ordrehåndtering.

-Fantastisk morsomt å få samarbeide med Molvik Grafisk AS. Deres selvklare instilling til å finne nye smarte arbeidsmåter, og ta ny teknikk til hjelp, er veldig inspirerende. Vi ser frem til et langsiktig og fremgangsrikt samarbeid sammen med Molvik Grafisk AS sier Stefan Karlsson, IT-sjef hos arifiQ.

Ämnen

  • Data, Telekom, IT

Kategorier

  • omedelbar trycksaksoffert
  • offertprocess tryckeri
  • pris trycksaker
  • pris direkt
  • kalkylsystem tryckerier
  • kalkylsystem tryckeri
  • innovation tryckeribranschen
  • tryckeribranschen
  • molntjänst

arifiQ – ett kraftfullt och flexibelt kalkylsystem för tryckerier

Pris på mindre än en minutarifiQ är en onlinetjänst med ett superenkelt användargränssnitt. Systemet reducerar radikalt tiden för offerter och kalkyler samtidigt som tryckeriet kan känna trygghet i de exakta beräkningarna. Ingen expertkompetens krävs av användaren, den finns inbyggd i systemet.

Kontakter

Carina Karlsson

Presskontakt VD Försäljning och Utveckling +46 (0)70-389 19 09

Eva Rosén

Presskontakt Marknadschef Marknad, finans och styrelsens ordförande. +46 (0)70 686 91 30