Nyhet -

Søren og Thomas er ansat i Aventics – teamet i Danmark.

Søren Møller

Vi har den glæde at kunne byde Søren Møller velkommen til voret Aventics – team. Han er ansat som salgsingeniør og får ansvaret for Fyn og Sydjylland. Søren er ansat pr 1 maj.
Søren har tidligere arbejdet som salgs og projektleder, samt med salg af pneumatik komponenter. Søren er uddannet som rustfri kleinsmed ved Kurt Hansen maskinfabrik i 1995. Han har baggrund som sergent i forsvaret. Søren har senest været ansat som Account Manager ved et plastbearbejdningsfirma.

- Jeg valgte Aventics, for det er kendt for kvalitetsprodukter og er en rigtig spændende virksomhed med et stort potentiale i Danmark.

Thomas Zielinski

Vi har den glæde at kunne byde Thomas Zielinski velkommen til vores Danske Aventics – team. Thomas er ansat som salgsingeniør pr 1 maj. Thomas er uddannet Maskinarbejder og får ansvaret for Sjælland og øerne. Tidligere har Thomas arbejdet med salg af Pneumatiske produkter og løsninger til industrien samt andre tekniske artikler for vores partner HNC Group.

Thomas valgte Aventics for at komme til at arbejde målrettet med Pneumatik og specialisere sig endnu mere inden for automation.

- Vi er overbevist om at Søren og Thomas kommer til at tilføre stor værdi for Aventics i Danmark, udtaler salgschef i Danmark Bjørn Mellgren.

Om AVENTICS

AVENTICS er en førende producent af pneumatiske komponenter og systemer samt specielle applikationer. Virksomheden fremstiller kundetilpassede løsninger services for brancherne Industriel Automation, Erhvervskøretøjer, Mad & drikke, Jernbane Teknologi, Life Sciences, Energi og Marine Teknologi. Takket være integration af elektronik, brug af avancerede materialer og fokus på maskinsikkerheder er pneumatikspecialisten en spydspids, når det kommer til enkel og intelligent teknologi.

AVENTICS kan se tilbage på over 150 års pneumatikerfaring og beskæftiger cirka 2 100 medarbejdere på verdensplan. Ud over fabrikkerne i Tyskland (Laatzen), Frankrig

(Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou) er AVENTICS repræsenteret i over 40 lande. AVENTICS Group har flere certificeringer, bl. a ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 50001 for energiledelses system og ISO 14001 for miljøledelses system. Mere information på www.aventics.dk

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Kontakter

Björn Mellgren

Sales Manager DENMARK +46(0)10-510 92 14