Skip to main content

Aventics tager et fast greb om træ, pap og glas

Pressmeddelande   •   Mar 01, 2018 10:10 CET

EMS flerfaset ejektor

Lavere vægt og mindre støj er yderligere fordele ved den nye ejektor. To dysepatroner kan integreres i basismodulet, og op til tre moduler kan monteres sammen for at øge vakuum, hvis det er nødvendigt.

Forskellige produktvarianter til forskellige materialer
Flerfaseejektoren findes i to varianter: højt flow (HF) eller højt vakuum (HV). HF er ideel til utætte elementer, eksempelvis til flytning af spånplader i træforarbejdningsindustrien og håndtering af pap i emballageindustrien. HV-varianten skaber højt vakuum og er designet til meget tætte og glatte materialer som glas eller metal. Når du vælger den rigtige ejektor, kan du spare luft.

Installationen er nem. Monteringsretningen er valgfri og kræver kun to tilslutninger: trykluft og vakuum. Modulopbygningen gør, at ejektorerne er nemme at afmontere. Derfor er rengøring og vedligeholdelse nem.

Aventics har lang erfaring med både komponenter til pneumatik og vakuumteknik. Sortimentet omfatter vakuumgeneratorer, sugekopper og vakuumtilbehør. Aventics’ tekniske værktøjer indeholder et program, som beregner antallet af sugekopper og hvilken ejektorkapacitet, en applikation kræver. 

Om AVENTICS

Aventics er en af de førende producenter af pneumatikkomponenter og pneumatiksystemer samt kundetilpassede anvendelsesformål. Som pneumatikspecialist fremstiller virksom-heden produkter og tjenester til industriel automatisering især inden for Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være integrering af elektronik, anvendelse af fremtidssikret materiel og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhed og industri 4.0 er Aventics en sand spydspids, når det gælder brugervenlig og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring med pneumatik og beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere på globalt plan. Virksomheden er repræsenteret i over 90 lande med egne salgsorganisationer samt forretninger og har derudover produktionsanlæg i Tyskland (Laatzen), Frankrig (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou). Aventics er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 i forhold til kvalitet, ISO 14001 i forhold til miljøstyringssystem samt ISO 50001 i forhold til energistyringssystem.

Yderligere oplysninger fås på www.aventics.dk

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.