Pressmeddelande -

Aventics tar tak i det meste

Det dreier seg om en universell parallell gripeenhet for nøye håndtering av runde og vinkelrette objekter for roboter og portaler.

Gripeenheten har en oval stempel som gir en høyere kraftoverføring og funksjonen bygger på kileprinsippet. Dette gir en nøyaktig og synkronisert parallell bevegelse. Kjevene går i et T-spor og er ekstremt robuste mot ytre belastninger. Innkapslingen er utført i aluminium med høy holdbarhet for å oppnå lavest mulig vekt og størst holdbarhet, mens kjevene er av stål.

Syv størrelser er tilgjengelige: 

• Gripestyrke: 123 til 2210 N
• Slaglengde per kjeve: 2,5 til 16 mm
• Anbefalt vekt, arbeidsstykke: 0,62 til 8,2 kg
• Vekt: 0,08 til 3,3 kg

Det er mulig å feste gripeenheten i sidene eller i bunnen, og i alle monteringsretninger.

Det finnes to varianter, en dobbeltvirkende og en dobbeltvirkende med fjærforsterket gripestyrke. Den siste forsterker gripestyrken samtidig som det sikres at gripestyrken opprettholdes ved trykkfall.

Høy momentopptak gjør at produktet er egnet for bruksområder som krever lange gripefingre.

Posisjonsvarsling - Ett sensorspor finnes for en rask og enkel montering av sensor.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Om Emerson

Emerson (NYSE: EMR), med hovedkontor i St. Louis i den amerikanske delstaten Missouri er et globalt teknologi- og teknikkselskap, og tilbyr kundene innovative løsninger for industrielle, kommersielle og private bruksområder. Forretningsområdet Emerson Automation Solutions støtter andre selskaper i prosess-, hybrid- og diskret produksjon med å maksimere produksjonen, beskytte personalet og miljøet samt optimalisere energi- og driftskostnader. Bedriftsområdet Emerson Commercial and Residential Solutions hjelper med å fremme menneskers livskvalitet og helse, beskytte matvarekvalitet og -sikkerhet, øke energieffektiviteten og danne en bærekraftig instrastruktur.

Gå til https://www.emerson.com/no-no/automation-solutions for mer informasjon.

Om AVENTICS

Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beve rage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland, Frankrike, Ungarn, USA og Kina er selskapet representert i over 100 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.

Du finner mer informasjon på www.aventics.com

Kontakter

Babak Tabrizi

Sales manager NORWAY 905 64 908