Pressmeddelande -

Aventics udnævner Mark Syer som ny adm. direktør for Norden

Pneumatikspecialisterne styrker det nordeuropæiske team

Pr. 1. april 2017 er Mark Syer udnævnt som Aventics’ adm. direktør for Norden. For pneumatikspecialisterne er dette tiltag en del af virksomhedens vækststrategi i Norden. Med udnævnelsen har virksomheden opsat nye mål for at øge markedsandelen såvel som omsætningen.

Inden sin ansættelse hos Aventics har Mark Syer bestridt forskellige lederstillinger inden for salg, marketing og virksomhedsudvikling. Mark Syer’s seneste ansættelse var som adm. direktør og områdedirektør for Norden, Storbritannien og Irland hos Freudenberg Sealing Technologies AB. Mark Syer har læst til ingeniør med speciale i mekanik og produktion på Charles Keene College i den engelske by Leicester.

Aventics er kendt for de legendariske Mecman-produkter og har mere end syv årtier på bagen på de nordiske markeder. Som storleverandør af pneumatik til Maskin-, Truck-, Rail- og Marineindustrien er Aventics fortsat en af de førende virksomheder på det nordiske marked.

”Vi er meget glade for at kunne byde Mark velkommen til Aventics’ nordiske team. Mark Syer’s lange og imponerende cv med stillinger inden for international salg og marketing tilfører vores allerede stærke team yderligere strategiske kompetencer,” siger Sergio Caligara, Aventics’ europæiske vicedirektør for salg.

Mark Syer er begejstret for Aventics’ nye vækstmuligheder i Norden. ”Jeg er overbevist om, at vores danske, finske, norske og svenske teams har den rigtige struktur og ambitionsniveau til at gøre os endnu stærkere. Vi tilstræber vækst i alle vores kernesektorer og satser ligeledes på nye forretningsområder”, siger Mark Syer.

”Vi takker vores tidligere nordiske direktør, Ulf Helles for hans lange og dedikeret arbejde i virksomheden og ønsker ham alt godt i hans fremtidige karriere,” afsluter Sergio Caligara, Aventics’ europæiske vicedirektør for salg.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Om AVENTICS

Aventics er en af de førende producenter af pneumatikkomponenter og pneumatiksystemer samt kundetilpassede anvendelsesformål. Som pneumatikspecialist fremstiller virksom-heden produkter og tjenester til industriel automatisering især inden for Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være integrering af elektronik, anvendelse af fremtidssikret materiel og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhed og industri 4.0 er Aventics en sand spydspids, når det gælder brugervenlig og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring med pneumatik og beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere på globalt plan. Virksomheden er repræsenteret i over 90 lande med egne salgsorganisationer samt forretninger og har derudover produktionsanlæg i Tyskland (Laatzen), Frankrig (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou). Aventics er certificeret

i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 i forhold til kvalitet, ISO 14001 i forhold til miljøstyringssystem samt ISO 50001 i forhold til energistyringssystem.

Yderligere oplysninger fås på www.aventics.dk

Kontakter

Björn Mellgren

Sales Manager DENMARK +46(0)10-510 92 14

Christian Sjöberg

Presskontakt Marketing Manager Nordics +46(0)10-510 92 15

Mark Syer

Managing Director Nordics