Pressmeddelande -

Bærbar IIoT

Aventics tilbyder Internet of Things-industriløsning til omgående integration i din applikation

Hvordan kan jeg introducere lloT i min virksomhed uden at gøre det unødvendigt kompliceret? Det er et spørgsmål, som mange brugere stiller sig. Med Smart Pneumatics Analyzer (SPA) tilbyder specialisten i pneumatik AVENTICS sine kunder en mobil løsning, som er nem at tilpasse.

På årets Elmia-messe var den orange rejsetaske udstillingens mest lokkende og mest diskuterede produkt i montren hos AVENTICS.

– Alle taler om tingenes internet, også inden for branchen, men vi har allerede i dag realiseret denne mulighed, siger Joseph Makra, som er produktchef hos AVENTICS.

Brugerne kan nemt tilslutte SPA-tasken til eksempelvis trykluftforsyningen på en allerede eksisterende maskine. Hermed opnås en hurtig analyse af nøglekomponenter og deres trykluftforbrug, flowmåling og en indikation af mulig lækage.

– Gennem digitaliseringen af den pneumatiske applikation giver SPA-tasken mulighed for at opnå direkte kendskab til fordele og potentialer, som man opnår gennem tilslutning til lloT. Og det kræver blot nogle ganske få enkle trin, siger Björn Lindberg, teknisk chef hos AVENTICS.

Den bærbare SPA-taske indeholder: en Smart Pneumatics Monitor (SPM), som er selve hjernen i systemet, AS-seriens luftforberedelsesenhed (kan fås i flere størrelser) og en tablet til visualisering af de opnåede resultater i realtid eller i lagret form.

SPM kontrollerer indledningsvist systemets driftsstatus, analyserer data og leverer de bearbejdede oplysninger til brugerne til brug for statusorienteret vedligeholdelse. Alla data fra ventiler og komponenter, som er tilsluttet til I/O-modulerne på ventilsystemet, indlæses i en mikroprocessor og bearbejdes ved hjælp af matematiske algoritmer. AVENTICS har udviklet algoritmerne på grundlag af årtiers kompetence og erfaring inden for produkt- og applikationsteknologi.

– Det er vigtigt for os at understøtte og hjælpe vores kunder i deres digitaliseringsproces, understreger Joseph Makra. Ved hjælp af analyseresultaterne udvikler vi derfor SPA og software i nært samarbejde med vores kunder, så vi kan skræddersy produkterne specielt efter deres behov. På den måde får kunderne kendskab til merværdien af IIoT.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Kategorier

  • pneumatik
  • aventics

Om Emerson

Emerson (NYSE: EMR), med hovedkontor i St. Louis i den amerikanske delstat Missouri, er en global teknologi- og engineering-virksomhed, som tilbyder sine kunder nyudviklede løsninger til industrielle, kommercielle og private anvendelsesområder. Forretningsområdet Emerson Automation Solutions hjælper virksomheder med at maksimere produktionen inden for proces- og hybridproduktion samt diskret funktion. Endvidere arbejder virksomheden med at beskytte personalet og miljøet samtidig med at optimere energi- og driftsudgifterne. Forretningsområdet Emerson Commercial and Residential Solutions hjælper med at sikre menneskers livskvalitet og helbred, beskytte fødevarekvaliteten og -sikkerheden samt med at øge energieffektiviteten og skabe en bæredygtig infrastruktur.

Besøg https://www.emerson.com/da-dk/automation-solutions for yderligere informationer.

Om AVENTICS
Aventics er en af de førende producenter af pneumatikkomponenter og pneumatiksystemer samt kundetilpassede anvendelsesformål. Som pneumatikspecialist fremstiller virksom-heden produkter og tjenester til industriel automatisering især inden for Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være integrering af elektronik, anvendelse af fremtidssikret materiel og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhed og industri 4.0 er Aventics en sand spydspids, når det gælder brugervenlig og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring med pneumatik og beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere på globalt plan. Virksomheden er repræsenteret i over 100 lande med egne salgsorganisationer samt forretninger og har derudover produktionsanlæg i Tyskland, Frankrig, Ungarn, USA og Kina. Aventics er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 i forhold til kvalitet, ISO 14001 i forhold til miljøstyringssystem samt ISO 50001 i forhold til energistyringssystem.

Yderligere oplysninger fås på www.aventics.dk

Kontakter

Björn Mellgren

Sales Manager DENMARK +46(0)10-510 92 14