Pressmeddelande -

Bosch stoler fortsatt på pneumatikk fra Aventics

For tredje gang på rad har Bosch tildelt pneumatikkspesialisten Aventics, med hovedkontor i Laatzen, Tyskland, ”Preferred Supplier”-status innen materialfeltet ”Standardiserte pneumatiske enheter”. Prisen ble utdelt 9. oktober 2017 ved Bosch-anlegget i Bamberg, hvor Aventics utstyrte en ny produksjonslinje med pneumatiske løsninger.

Laatzen (Tyskland), 18. oktober 2017 – ”Oppføringen av en ny produksjonslinje for den sjette generasjonen av høytrykksinjeksjonsventiler for ultraffektive bensinmotorer er en viktig investering i dette anlegget,” understreket Norbert Kunisch, innkjøpssjef hos Robert Bosch GmbH, Bamberg-anlegget, under prisutdelingen. Produksjonen av de nye HDEV6-høytrykksinjeksjonsventilene krever maksimal presisjon i alle ledd. Samtidig krever Bosch maksimal tilgjengelighet til alle komponenter og moduler i produksjonslinjen. I tillegg var moterings- og idriftsettingsplanen stram med korte leveringstider. ”Bosch er en svært viktig kunde, og jeg er stolt over at vi har mottatt denne prisen i 2015, 2016 og 2017,” sa Peter Saffe, ansvarlig for strategisk salg hos Aventics. ”Dette viser at vi sørger for produkter med konsekvent høy kvalitet og at vi kan skilte de riktige forretningsprosessene.” Saffe mottok prisen på vegne av Aventics sammen med Dieter Michalkowski, Key Account Manager hos Aventics.

Bosch gir ”Preferred Supplier”-status til leverandører som selskapet ønsker å samarbeide tett med. Aventics har vist et usedvanlig konkurransedyktig ytelsesnivå når det gjelder produksjon og levering av produkter eller tjenester innen et bestemt materialfelt over en lengre periode. Bosch har som mål å opprettholde bærekraftige forretningsrelasjoner med sine beste og mest innovative leverandører for å oppnå felles global vekst. ”Preferred Supplier”-status er en del av Boschs leverandørstyringsprogram, og tildeles hvert år basert på klart definerte kriterier innen områdene kvalitet, kostnader, logistikk og teknologi. ”Vi involverer våre førsteklasses leverandører i nye prosjekter på et tidlig tidspunkt – og begge parter drar nytte av dette tette samarbeidet,” forklarte Malte Ihlenfeld, felles innkjøpssjef for maskinkomponenter og -tjenester hos Robert Bosch GmbH. ”Aventics tilbyr allerede pneumatiske nettverkskomponenter som kan integreres i IoT-miljøer takket være deres åpne grensesnitt,” understreket Peter Saffe. Han påpekte at Bosch allerede er en sterk aktør i to henseender når det gjelder Tingenes Internett. På den ene siden tilbyr selskapet maskinvare og programvare for nettverksproduksjon. På den annen side, som produsent, er Bosch en aktiv bruker av Tingenes Internett.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Om AVENTICS

Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland (Laatzen), Frankrike (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou) er selskapet representert i over 90 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.

Du finner mer informasjon på www.aventics.com

Kontakter

Babak Tabrizi

Sales manager NORWAY 905 64 908